Hilal096 Çok seçici oğlum ara öğünde yoğurt yediriyorum meyve falan nedense muhallebi tarzı şeylerin doyurmayacağını düşünüyorum o yüzden yoğurt yediriyorum başka ne yedirebilirim pankek falan yemez ama pankeke çikolata sürsem tabiki yer kefir vs süt hiçbir şey içmez
hunilimomy Hilal096 üzümlü cevizli meyveli falan kek deneyebilirsiniz belki muffin dikkatini çeker onları verebilirsiniz muhallebiye gerek yok bence 22 aylik ben meyve kek pankek falan veriyorum
Lolik Hilal096 meyve,kuruyemiş,anne keki,meyveli kefirli smoothieler, meyveli yoğurtlu dondurmalar ara öğünler bu şekilde bizde. 9 buçuk gibi güzel kahvaltısını yaptı birazdan ara öğün muz vericem mesela
Mom098 Hilal096 leblebi çiğ köfte 😁 kek poğaça aklıma ne gelirse yapıyorum Yalnız sizinki çikolata sıkıntısı olduğu için zor. Şöyle deneseniz. Keki yaptınız dilimlere ayırdınız onun parçasına bal dökseniz? Yer mi böyle gezdirerek?
Hilal096 hunilimomy yok yemiyor çikolatalı bir şey görürse yer ama 😂 kek bile ıslak kek olacak yemesi için kuru kek de yemiyor
Hilal096 hunilimomy dün bir yer edavetliydik orada damla çoklatalı kurabiye vardı üzerindekileri yedi gerisini attı 😂
Lolik Hilal096 ara öğünü doyurucu değil besleyici şeylerden seçiyorum. Dondurmasını kendim meyve ve yoğurttan bazen kefirden yapıyorum ve ara öğün olarak yeterli olduğunu düşünüyorum
Hilal096 Mom098 yemez bal da yemiyor bazen yiyor bazen yemiyor hep yeme sorunu olan bir çocuk maalesef
livanurvealpinannesi61 Hilal096 ara öğünde meyve kuru yemiş VS yerler.. Zaten doymak için ara öğün vermiyoruz ki. Günde 3 öğün ek gıda veriyorum. Onun dışında meyve kuru yemiş VS