Baharttttt Kaç saat uyuyor bebekleriniz peki ? Benimki hala 45 dalika max 1 saat uzar mı acaba sonradan biz daha 7 aylığız da 🫢
egedenizi20 Baharttttt evet uzuyor benim oğlum hep 40 dk da uyanırdı ne zaman yürümeye hareketlenmeye başladı gündüz uykuları uzadı şuan uyuduğu zaman 1 saat 20 dk da kalkıyor az emzirirsem 2 saat uyumuş oluyor
Ayse11205 Baharttttt hüç merak etmeyın zamanla süresi uzayacak ben 7 aya kadar ayağımda salladım yeterki uyusun dıye sonra sonra 2 uykuya düşürdüm bıraz daha fazla uyudu rahatladık evde loş ortamda ve hafıf ninnide guzel uyur ben boyle alıstırdım ve tabıkı sallamayı bırakarak
dugme Baharttttt bizde 7 ay 18 gunluguz sabah 9 uyanış 11 uykuya geçiş 2 saat uyur uyanır tekrar 1.5 saat sonra ikinci uyku en az 3 saat uyur akşam 9 da uyur
01_bebisko Akşam 11 uykuya geçiş sabah 8-9 gibi uyanma saat 1-2 gibi öğle uykusu saat 3-4 uyanıyor sonra iyice yoruyor tekrar 11 de uyku Ama sütten kesme dönemindeyiz anam ağlıyor uyuturken Perişan oluyorum
ela2103 Of benimki de 5 aylik nasil bi duzen oturtabiliriz gece uykusu sıfır ya sabaha karsi uyuyor bazen gece yarısı uyuyor mecburen de öğlene kadar yatiyoruz tabi o aralarda yine uyaniyor
Kubrs Esraprm bizde 13 ayligiz doktor tek uyku yaptır dedi bugün yok saat 11 buçukta uyudu 1 de uyandi saat 5 ve bu saatte kadar mizmizlanip durdu olmuyo işte şimdi uyutyrm el mecbur ayagimda sallayip unuttuğun için yavrum yastigi görünce gülümsedi 9 da uyut diyo e dayanmıyor bu çocuk ne yapacağım bilmiyorum yaaa
Esraprm Kubrs valla bizim doktorumuz da 15 aylıkken tek uykuya geçin dedi ama benim çocuğum zor dayandı yapmadık o yüzden. Şimdi de sinyallerini takip ediyorum isterse uygularsak sıkıntı olmazsa öyle geçeceğim
dlraklc Esraprm 2 uyku yaptığında akşam geç yatmaya ve uykuya direnmeler başlamıştı bide gece uyanmaları tabi 14 aylıkken geçmiştik biz ilk başlarda akşam uykusu erken oluyordu ama zamanla alıştı
defnegynk Tugcceknr oğlumda sabah 7.20 de uyanıyor. 10 da en geç 11 de uyuyor 12.40 da uyanıyor . Kaçta yatarsa yatsın böyle bende 10 yatırıyorum. 12.30 12.40 da uyanıyor akşam da 19.00 19.30 da uyuyor. Gün boyu güzel beslenmişse uyanmıyor ama mama ve eline bişeyler yediyse yeteri kadar doymadığından uyanıyor.
Tugcceknr defnegynk bizimde aynı (sabah 6.30 - 7 uyanış ) (10 -10:30 1.uyku) (3.30 - 4 te 2.uyku) yapıyo kendi ayarlıyo saatlerini gece 9da uyuyor bazen 10 a kadar durduğu oluyo tek uyku için erken diye düşünmeye başladım ağlıyo uykusu gelince yere yatıyo huysuzlanıyo
irem12 Tugcceknr biz de 7 de uyanıyoruz tek uyku yapıyoruz 16 aylığız 2 aydır böyleyiz İlk uykusunu ya da ikinci uykusunu 20 dk dan fazla yapmak istemedi zaman anladım ki tek uykuya geçmek istiyor
Tugcceknr irem12 Kendileri ayarlıyorlar uyku saatlerini dikkat etmek gerekiyor sadece benim oğlumda öyle henüz hazır değil tek uykuya uykusu gelince huysuzlanıyor
defnegynk irem12 bizde tek uykuya geçtik çünkü ikinci uyku için yarım saat bazen 1 saat uğraşıyorum ama en fazla 20 dk uyuyor . Ondan tek uyuyor akşama doğru zorlanıyor. Kaçta yatarsa yatsın 7.20 de uyanıyo 😂
Esraprm Tugcceknr bizimde öyle. Birkaç gündür gündüz uykuları kısaldı sadece. Ama geceleri bi sıkıntımız yok mesela
Tugcceknr Esraprm evet erken galiba huysuzlanıyo uykusu gelince, kendi ayarlıyor uyku saatelerini ,hazır olunca sinyal verir zaten tek uyku yapacağım diye :)
Esraprm Tugcceknr birkaç gün daha izleyip deneyimleyeceğiz. Daha doğrusu ben çalışıyorum annem takibini yapacak ona göre yol izleyeceğiz :)
dreamila 29 aya gırdık hala gündüz uyuyor çoğunlukla rutin olarak 2 saat ama bazen 3 saat bazen 40 dk olduğu oluyor
Umutbebek1 Şuan 18 aylık 15 aylıktan itibaren tek uyku ama uyku saatleri uzadı kalitesi arttı bence akşam 10 gibi uyur sabah 6.30 7 de kalkar gece keyfine göre kalkıyor
Alperenmomss Esraprm 19 aylık 7 de uyanır mak 11 de geri yatar 12 de kalkar asla 1saaten fazla yatmıyor sonraaksam 9 en geç 10 gibi uyur
Baharttttt Ayse11205 bende 2 uykuya düşürsem mi diye düşünüyorum gece sürekli uyanıyor hep memeyle uyuyor geçmek istediğini nasıl anladınız ben yetmezse 2 uyku diye korkuyorum