hrhdjro Kızlar merhaba kilerim guvelenmis bir kaç tane kelebek vardi sonra malzemelere bir baktım bir kaç tane kurt var orayı temizledim şimdi ama bir daha gelirmiş kurt korkuyorum yada odalara yayılırmi neyi sevmez Bi yardımcı olurmusunuz
neanladinyurdagull hrhdjro benim bildiğim sıcağı severler.Benimde eezaklar kapta rafimdaydi guvelenmisler.Attim yenisi buzdolabina koydum mecbur
Alerjikrinit hrhdjro bakliyatların içine tuz döküp defne yaprağı kullanın . Ben komple temizlemiştim odayı yine de bir kaç ay görmeye devam ettim çok illet bir şey
AnnaKurt hrhdjro neyi sevmez Yalancı iki yüzlü nankör insan sevmem bacım 🤣🤣🤣 Ehhehe şaka bir yana sirkeli suyla sil güzelce bi kaba da koy sirke baskın ya gelmezler sanırım…
hrhdjro neanladinyurdagull ay evet ya evim çok sıcak 30 dereceyi görüyor o yüzden zaten yoksa temizliğini hep yaparim
hrhdjro Alerjikrinit tamam teşekkür ederim kilerimin içinde yoklukta var korkuyorum onun içine de girermj
hrhdjro Alerjikrinit komple indirip sildim hatta bir çoğunu attım ama karşısında yukluk var kilerle aynı odada onun içine girermi diye korkuyorum bir kaç bakındım yok ama