omerbera Oğlum 6 aylık gündüzleri aşırı huysuz mızmız gece hiç uyanmazdi emmek için şimdi 4-5 kez ağlıyor emiyor geri uyuyor gece 11-12 gibi yatıyor sabah 8 dedim mi ayakta. Böyle bir şey yaşayan oldu mu diş belirtisi de yok atak haftalarına da uymuyor
Merve-09 omerbera benim kızım da şuan 7 aylık bir aydır biz de öyleyiz eskiden bir defa uyanırdı gece şimdi 5 6 defa uyanıyor bı de sanki canı yaniyormus gibi ağlayarak kalkıyor gündüz de sürekli kucak istiyor çok mız mız belki de dişleri kaşınıyor eli sürekli ağzında çünkü onun huzursuzluğu olabilir
Ecekus_mom Merve-09 benim kızım da böyle idi meğersem diş çıkarıyormuş. Diş çıkarırken ağrısını dindirmek için gece sürekli emmek istiyordu, canı yanıyor gibi ağlıyordu şimdi çıkarınca biraz rahatladık şükür
Ecekus_mom Merve-09 6.5- 7 aylıkken çıkardı. Ondan öncesinde de çıkarmak için uğraştı tabi. Damak sertleşiyor ister istemez o da zor oluyor. Değişiyor huyları değişmez mi? Bitmiyor da üstelik. Alttan iki dişimiz çıktı ama sanki başka yerden çıkaracakmış gibime geliyor. Karanfili zeytinyağın içine koyun bir gece buzdolabında bekletin gece uyumadan önce diş çıkaracağı yerlere sürün epey faydası oluyor