melisakayra yusufzehramemet vitamin Ama içereğine bi bakın ben hamileyim ilk bebeğimi emzirirkende kullandım Çok memnun kaldım Tüm evi dip bucak yapsam asla yorulmuyorum Ağır işte yapsam yorulmam bu takviye sayesinde ama biraz büyük ilac kokusuda baya kötü
wigglytuff pregnacare breastfeeding + demir + magnezyum + solgar b12 brewer’s yeast + mamsel kimyonlu rezene çayı
Newmom74 neslika ben de hurma kuru incir dut mut helva tahin derken 2 kilo aldim dogum kilolarimin uzerine sinirim bozuk 😬
silbastanbaslamakgerekbazen Osteocare kullanan var mı??? Ben kilo aldım ve veremiyorum. Sebebi bu mu acaba. Şimdi okuyunca aklıma geldi 😑
serendipity16 Hayalet_99 evet bende emziriyorum zaten doktor vermişti 6 ay kullanmak gerekiyormuş emzirdiğimiz için özellikle d vitamini ve demir düşüyormuş benim demirim hep düşüktür zaten
zarifhanim [silindi] Gynotardyferon kan ilacı, decavit, Efermag magnezyum ve d vitamini damlası kullanıyordum. Yani hamileyken kullandığım takviyelere emzirdiğim süre boyunca devam ettim.
turkan2505 [silindi] previt pozitive lact kullanıyorum 5ml suya katılıp içiliyor cogu zaman 1-2ml içiyorum çok etkili herkese öneririm . Çocuk doktorumuz önermişti