ArvenMom Baklavanida Zeytin - 2 çeşit peynir - kızarmış bebek ekmeği - salça - domates salatalık biber - menemen - meyve suyu - zeytinyağ -
Birdurummuvar Baklavanida ede şok marketin ki hiç güzel oluyor . Torku deneyebilirsiniz yada 101 in ve kooperatifin dondurulmuş ürünleri çok daha başarılı
berkinannesi_ Baklavanida birşey yemesen dünya malına değer iki birşey yiyorum hemen kilo alıyorum bişey anlamadım bu işten şimdilik yeşil çay içiyorum 😂
Baklavanida berkinannesi_ ya bende synısı hemen kilo illa o kahvaltıyı yapacam yoksa elim ayağım titriyor 😅
Nehirmoms34 berkinannesi_ kızım iki yaşında vucuduma yapısan 10 kgla devam edıyorum ne yaparsam yapayım gıtmıyor su ıcsem kılo alıyorum 🤷♀️
Ucansupurge Baklavanida Kızıma pankek hazırladım zeytin peynir muz salatalıkla servis ettim. Kendime yumurta haşlayacağım şimdi zeytin ve şeftali ile yiyeceğim neden diye sorma bende inan bilmiyorum
NmalkoC Ucansupurge yaa siz bensiniz sabah benım kahvaltımda aynı haşlanmış yumurta yanına nektarin keserim birde zeytin yerine süt topu peynir eşimde alıştı oda kahvaltıda o şekilde istiyor 😂
Rio23 minnik Patatesi kızarmış şekilde veriyorsunuz o zaman değil mi?benimde kızım 9 aylık..daha önce hep haşlanmış patates verdim..kızartmasını hiç denemedik daha
Cobansalata Baklavanida Bebeme patates haşladım domates salatalık peynir. Hiç birini yemediği için hepsini kendim yedim
Madammm bizdejantikizlardik benimki de haşlanmış yumurtayı yedi şeftali yedi zeytin yedi veı yoğurt yedi 😁😁
bizdejantikizlardik Baklavanida Kendimize milföy gözleme yaptım. Kızıma da haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, karadut pekmezi, salatalık.
Baklavanida bizdejantikizlardik afiyet olsun benim kız haşlanmış yumurta yemiyo tavada kırma yiyo yada pankek krep mücver falan
Ucansupurge bizdejantikizlardik İnşallah yoksa bir insanın 1 yumurta 10zeytin 1 orta boy şeftali yiyerek doymasini beklemek biraz ne bileyim tuhaf 😅😁
Deletedmom_206 Baklavanida Sucuklu tereyağlı yumurta iki yumurtadn yapıyorum. Yanına kızarmış tereyağlı ekmek bir dilim(üstüne şekersiz kakaolu fıstık ezmesi) 3 zeytin 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar 1 yemek kaşığı labne 3-4 ceviz içi Karadut özü meyve suyu☺
Baklavanida Deletedmom_206 sucuklu yumurta bebeğiniz yiyo mu benim kız 19aylık bende denemek istiyorum Marketten mi alıyorsunuz ve hangi marka