kayragunes kızlar benim bebeğim 57 günlük normalde her yerde 120 cc içmesi gerekiyor yazmışlar ama benim oğlum 60 cc tek içiyor nasıl çoğaltabilirim tüm mamaları nerdeyse denedim ama bir türlü 60 ın üstüne çıkamıyoruz
aslanmammy kayragunes her bebek aynı değil o yüzden internette yazan illa doğru diye bişeyde yok bebeğim 2 ay 6 günlük 90 cc iciyor doktorum şsşırdı hatta o yüzden takılmayın bebişinize yetmese size belli eder zaten 💕
bebeklerrr kayragunes bizde aynıyız ikizler ikisine de 60 cc yeterli oluyor acıkırsa tekrar ister zaten
bilememolabilir kayragunes buna siz degil bebeginizin midesi karar vericek. Her bebegin doyum oranı birbirinden farklıdır demek ki 60 cc ile bebeginiz doyuyor fazlasına gerek doymuyor. Gelişimi iyise doktor bir şey demiyorsa takılmayın rakamlara 60 100 vs diye.
Kizarmisdondurma kayragunes bebek yavaş yavaş kendi artırır doyuyor belli ki Tam bir mamaya alışacakken değiştirmeyin 4 aylıkken 120 içiyordu ve aylık 1,200 alıyordu Çok zorlarsanız tabiri caizse balon olur çocuk
leylannpembemontu 60 cc üzerine neden çıkmak istiyorsunuz o aydaki bebek o kadar içer benimde 60 içiyordu her ay bir ölçek arttırdık şu an 3 ay 19 günlük 120 cc aptamil içiyor boş yere mamalarla genişletmeyin midesini
defnnee kayragunes Benim bebeğimde 42 günlük ben 2 saatte bir 30 cc veriyorum doktor çıkartma diyor ama doymuyor gibi 60 versem çok olurmu kızlar siz kaç veriyorsunuz Anne süte almıyor
Alyalinatek defnnee Evet bende ilk emziriyorum doymuyor sonra 60 cc veriyorum emzirmediğim zaman 90 cc ye kadar içiyor
tazecikanne45 defnnee 42 gün için 30 çok az. Tabiki 60 verin. Bakalım içecek mi. Ama yavaş yavaş arttırın. Önce bi 45 yapın içerse 60 yaparsınız. Biz 1 aylığız versem 100 cc içiyor
defnnee Alyalinatek Benm bebeğim emmiyor sadece mama oda bu son 3 gündür felan önceden sağıyordum şindi okadar sütüm de yok 40 veriyorum bazen ama herkes az dedi doktor yükseltme dedi
defnnee tazecikanne45 Benim bebeğim emmiyor bende fazla verirsem zarar olur sandım doktor kilo almış çok dedi az yediği halde