Bebegimben1 Ehliyetimi 2 yıl önce aldım yeni arabamız oldu manuel 3, gündür sürüyorum ama öyle aman aman değil cok panigim heyecan yapıyorum bugün az daha bir arabaya vuruyrodum. Vitesi de 3 e atacağıma 1 e atıyorum öğrenir miyim acaba ya😓
Emr066 Bebegimben1 ilk baslarda öyle olur ama sürekli sürmene bak, ben hergün süre süre kendimi gelistirdim sükür 4seneden beri ehliyetim var gayet iyi kullaniyorum🌸
Melike_ikra Bebegimben1 bende ilk başlarda öyleydim hatta servis arabasıyla kafa kafaya girdik frene basacağıma gaza bastım😂 gülüyorum ama o an çok kötüydü. Hırs yaptım her akşam eşim beni araba kullanmam için dışarı çıkardı böyle böyle pratik yaptm ve şuan eşimden de iyi kullanıyorum. (Bence) 😂
sngzr Bebegimben1 maddi gücünüz varsa bi hocadan direksiyon dersi alın. Çok faydasını gördüm. Muhakkak çevrenizde öğretmeye yardımcı olmaya çalışan birileri vardır. Ama bir işi çok iyi bilmekle o işi öğretmeyi bilmek arasında ciddi farklar var. Naçizane tavsiyem kendi aracınızla ders alın.
Bebegimben1 Emr066 boş yerlerde alıştırma baya yaptım eşim artık trafiğe çıkardı trafiğe çıkınca çok panik oluyorm
Bebegimben1 biroglanannesii1 seneye otomatik almayı düşünüyorux bı yandan da o zaman mi ogrensem diyorum bilmiyorum
Bebegimben1 sngzr biraz borçlarımız var diye özel hocadan ders alamadım ama dediğiniz doğru öğretmeyi bilmek farklı 🌸
Bebegimben1 BuzluKahve manuel zor cidden otomatik de seneye almaya düşünüyoruz o zaman mi öğrenmeye başlasam bilmiyorum 😂