ENERCII atam1938 dereotlu peynirli popaça yapabilirsiniz, kısır yapın, patates salatası olabilir, kek yapabilirsiniz, bisküvili pasta da yapabilirsiniz, nefis ev yemek tariflerinde güzel tarifler var isterseniz oraya da göz atın
selins1313 atam1938 paçanğa böreği Kuskus salatası Arpa şehriye salatası Mor lahana salatası Havuç tarator Yalancı tavuk göğsü tatlısı Kısır Hamur kızartması Patates çanakları Mercimek köftesi Bana çok gelen giden olur bunlardan yaparım böyle
selins1313 atam1938 arpa şehriye salatası Patates çanakları Borcama tatlı Birde yufkadan minik gözleme olur börek olur
alisinannesi17 Çocukla max yapacağım şeyler milföy borek bide hazır kekten tiramisu bide benim meshur yogurtlu tavuklu makarna salatam😂
153s34 atam1938 15dk icinde pişen kek var, tarifni atarim dilerseniz. Patates salatasi yada makarna salatasi, yufkadan borek, tavuk gogsu tmam 😂
aysmezel atam1938 benimde gelicek yarın ben yapıcaklarımı yazıyım beğenirsen kopya çek 😅 Zeytinyağlı yaprak sarma Gelin pastası Mercimekli Köfte Kıymalı Su Böreği Köz patlıcan biber salatası Sütlaç
atam1938 aysmezel gelin pastası yaptım bende şimdi yanına milföy peynirli börek birde sade çörekle kısır yapcam şimdi
DenizAsaf atam1938 Hazır yufkadan tava böreği Bu bim marketler de falan satılan kakaolu kekler varya ondan 1 2 tane al içine azıcık süt 1 ab kadar anca alır herhalde yoğur yuvarla Hindistan cevizine bula ufak toplar halinde oluyor güzel oluyor. Patates salatası Ve klasik kek
sngzr atam1938 browni kurabiye, yoğurtlu mısırlı ufak makarna, milföy börek. En en hızlı olbilecek tarifler.
Fatmaana atam1938 makarna salatası, kek, kısır yap ben misafir geleceği zaman en çok tercih ettiklerim dolapta yaprak sarman varsa kısırı iptal et onu pişir
yemreninannesi atam1938 benim de Salı günü geliyor menüm böyle sizede fikir olur Nutellalı pasta Patatesli börek Arpa şehriye salatası Sarma Mercimek köftesi Şeker pare Starback kurabiye 🫠