segah06 Kızlar güzel ve kalıcı olan yumuşatıcı markası istiyorum. Yumoş hariç 😂 Malum kendileri baya cep yakıyor
beyzzsenturkk_ segah06 bingo soft kullanıyorum pembeli beyazlı bişey cok güzel kokuyor yumoş eskisi kadar koku vermiyor
ey25eb25en segah06 Mavi yumoşun (BOYKOT) 🇵🇸muadili file marketin kendi markası olan yumuşatıcı mavi rengi kullanıyorum.
Laden segah06 bimin bulutunu çok seviyorum. Zibilyon çeşit yumuşatıcı kullanmışımdır aşırı kalıcı. Mavi yada lacivert pembe çiçekli var onları alıyorum. Azıcık dökseniz bile yetiyor
ikioglus Perosun sarı olanı herkese aldırttım ben sadece perdelerde kullanıyorum kokusu 2 ay kadar duruyor
segah06 sek_kahve kız alayım deneyim valla. Çok seviyorum ben yumuşatıcıyı ya. Çamaşırlar güzel kokunca motive oluyorum
Laden sek_kahve peros çok güzel kokuyorda bana hiç kalıcı gelmedi o ya. Ben böyle giyerken bile kokanı seviyorum. Perosun her rengini denedim kuruyunca kokusu hiç kalmadı bende
sek_kahve segah06 bunun çok tatlı bir kokusu var, parfüm gibi gerçekten. Ben pek kullanmam yumuşatıcı yarım kapak anca koyarım çok kokmasın diye, bu bile yetiyor güzel kokmasına
Laden segah06 seçemem ikiside benim bebeğim😂😂 Koklayıp siz karar verin en iyisi. Ben bir maviden bir diğerinden alıyorum. Seçim yapamam😂
Karla sek_kahve hangi rengi canim perosun hep goruyorum ama hiç elim gitmedi görünüşleri cezbetti herhalde😂
Laden sek_kahve kokmadıktan sonra ne anlamı var çiçeğim mis gibi kokması lazım😂 deterjana yumuşatıcıya harcadığım parayla köşeyi dönerdim deli gibi alırım sürekli😂 renkliye ayrı daha açık renkliye ayrı. Siyahı beyazı ayrı. Tülü perdesi ayrı. Mis gibi kokuşsun her yerler😂😂
segah06 Laden ayyy evet ben de çok seviyorum güzel kokan her şeyi yahu. Hemen en acilinden bana yumuşatıcı ve deterjan onermen lazım ahsjsj
sek_kahve Laden oyy 😂 kız kokuyor yine de ben alıyorum o kokuyu ya hahaha ay ne güzel kokuyor diyorum bir de
Laden segah06 perosun hepsi güzel kokuyor açıkçası. Moru kırmızısı falanda güzel ama dediğim gibi bana kalıcı gelmedi hiç