prenses3565_ Burun akintisi öksürük atesle gittik agumentjn verdiler 5aylik ama dün sabah aksam bugun sabah icti poposu hep kizarik oldu pişik oldu yesil kaka yapti agumentin alerji mi yapmistir ya
jap prenses3565_ evet alerjik bi şurup o zaten. Başka doz vermeyin tekrar gidin doktora şurubu değiştirir
Katya prenses3565_ eğer pişik yaptıysa canım doktora git tekrar benim kızım da başka bi ilaçtan pişik oldu ben geçer diye 1 gün bekledim ertesi gün o pişik bildiğin yaraya çevirdi geçirene kadar öldüm bittim yavrum çok acı çekti hiç geciktirme bence
parlakcocukveanne prenses3565_ alerji mi bilmiyorum ama pişik.icin hametan yazdırın sağlık ocağına çok iyi geliyo
prenses3565_ jap Katya ArdeninAnnesi3322 Biraktik pişik icinde krem sürüyorum yavas yavas azaldi burnu arada doluyor öksürük arada var ates şükür düştü gidip yeni antibiyotik yazmaya gerek var mi ya cok icirme taraftari değilim
ArdeninAnnesi3322 prenses3565_ geçmiş olsun, ben bir gün sabah akşam verdim sonra pişik olunca bırakıp yenisini yazdirmamistim, ama antibiyotik yarım birakilmamali diyorlar ya bence doktoruna sorun derim içiniz rahat etsin