Yelda35 Kızlar 2 çift çorap iki eşofman altı bir tane üst alayım dedim oğluma 2000 tl 🫢 hayır biz nereden alışveriş yapacağız daha montu, yağmurluğu, yağmur botu ayakkabısı var. Allah sonumuzu hayır etsin 🙄
NariNariKiminYari Yelda35 kız herkes pahalı demişte bana niye uygun geldi🥲 fiyat algım bozuldu valla her şeye uygun diyorum artık🫠
Laden Yelda35 geçen kış annemin verdiği akıl bu kış işime yarayacak demek ki😂 Kızımın doğum gününde gelen kıyafetler küçük geldi. Onları iade edip üzerine para ekleyip bu kış için mont almıştım. İyi ki öyle yapmışım. Botunuda büyük almıştım mont bot almayacağım yehu😂
Habibicametodubai Yelda35 Evet pahalılık devri ama nerden alışveriş yaptığın da önemli. 2,3 çocukk kıyafeti o kadar çıkamaz.
Yelda35 Birdunyabircennetannesi Evaninanasi almadım almadım görünce. Online alacaktım kotondan sözde indirim var. Kuzenim müdür kotonda dedim harbi indirim olunca haber ver bu ne. Yelda kimse almıyor artık dedi
Yelda35 NariNariKiminYari eşim tek çalışıyor kiradayız, kredi, kredi kartları devranı döndürmeye çalışıyoruz. Yine çok şükür aç açık kalmıyoruz ama insanın gücüne gidiyor bu fiyatlar. Bir ayakkabı 2000 tl marka olanlar en azından ayağında paralanıyor
Evaninanasi Yelda35 koton pahalı evet 🤷🏻♀️ ben her sene LCW dan alıyorum ama bu yaz sezonunda o da kaliteyi bir tık bozdu gibi geliyor. Yine de kış alışverişini oradan yapacağım ama. Kuponlar vs derken çok iyi fiyatlara denk getirmek mümkün oluyor.
Yelda35 Habibicametodubai koton ve lcw aynı baktım lcw eşofman takımı 2 çorap 1 üst 1500 tl daha uygunu bulamadım
NariNariKiminYari Yelda35 evet her şey pahalı artık ne yazık ki 🥲 onlineda indirimler oluyor denk gelirsem alıyorum öyle. Lcwda çark falan varmış ona da bir bak istersen 🩷
Evaninanasi Yelda35 eşofman takımı 700, çorap 150 ye falan var 5 li. Bir de gec35 kuponu var şu an %35 kupon veriyor belli ürünlere. Sizi sorguluyormuşum gibi olacak ama gerçekten amacım o değil. Aynı markaya mı bakıyoruz diye düşünüyorum sadece 😂
sencokbiliyon Yelda35 nereden aldığına da bağlı. Tabiki mağazadan marka aldıysan bu fiyat olur ama küçük esnaf dükkanlarında bi alt çocuk eşofmanı 80-100 lira. Çoraplar 7 buçuk lira civarı 😂
Yelda35 sencokbiliyon bende öyle yapacağım kemeraltı var İzmir’de bilirsiniz öyle inip bakacağım. Almadım bu fiyatı görünce mont alırım daha iyi
sencokbiliyon Yelda35 ya zaten 3-5 kez giyip büyüyorlar. Çok da aman aman bir marka almaya gerek yok. Ayakkabıda özellikle evet marka takıntım var ama eşofman çorap yani. Çarşıdaki küçük dükkanlardan alıverin nolucak. Daha geçen gezdim mis gibi şort ve üst takımlar 80 liraydı. 2-3 parçaya 2000 lira hiç lüzumu yok
pasaklisinkukuli Yelda35 yaşasın kuzen kıuafetleri elimde 2 mont var şapkaları var böylece kıyafete para vermiyom kuzenlerinin kıyafetlerini toplıyorumm ohh mis