Lousalome 2 yasindaki oglumun başı dönüyor iki kere oldu birini otururken yasadi digerini yerden kalkip ayakta yasadi bu aksam. Basina gelen var mi endiseliyim
terliklerimlegeldim Lousalome Kulakta enfeksiyon varsa dönebilir, soğuk algınlığı vs varsa o zamanda dönebilir. (Büyüme ataklarında, denge bozukluklarında ) Ama hareket etmediği halde döndüğünü söylüyorsa bir randevu alıp gösterin derim mutlaka.
derin0_ Lousalome bızımde oldu aynı şekilde ilk defa oldu ıkı kere oldu günde hemen doktora gıttık tomografi çekildi bısey cıkmadı sıcaklardan olabılır veya kan sekerı düşmüştür dendı
tuzludakota Lousalome kan değerlerin de düşüklük varsa olabilir diye düşünüyorum benimde başım döndüğünde anlarım ki kansızlığım var,
Lousalome terliklerimlegeldim bu aksamki olayda yerde ustumdeydi ben opmeye calisiyorum o kacmaya calisiyor egleniyorduk sonra ayaga kalkinca basim donuyor dedi esim de bi birak deyince biraktim bosluguma geldi ve yalpalayip dustu. Sonra kucakladim bir sure daha donuyor dedi ve gecti. 5 gun once ilk oldugunda ise mama sandalyesinde otururken birdenbire anne oda dönüyor basim donuyor demisti. Doktora tabiki götürecegim belki basina gelen vardir surec nasil ilerler diye merak ediyorum
derin0_ Lousalome hayır canım hıcbısey dırek yatırdık elını tuttum ben ıkı dk sürdü belkı surmedı durmak istemedi fotoğraf cekılcez dedım gectım
Efomm Lousalome benim 19 aylık kızımında baş dönmesi oldu bu üçüncü atağımız kan değerleri gayet iyi doktorumuz vertigodan şüphelendi. Yarın bir MR çekilecek siz ne yaptınız ?
Lousalome Efomm merhaba mesajinizi yeni gordum bir daha olmayinca doktora gitmedik aslinda soyle oldu kafasini cok salladi o zaman bir kere daha yasadik ama normal oldugunu dusundum. Sizin nasil oldu bas donmeleri ? MR cekildiniz mi nedir sonuc?
Efomm Lousalome MR sonucumuz çıkmadı. Bizim ilk 15 ayda oldu sonra 18 ayda derken artmaya başladı şimdi iki haftada bir oluyor
YorgunEbeviyen Lousalome benim oğlumda 2 gün öyle büğün de hasta oldu ondan dolayı olabilir şuan bişeyi yok 🥹
Efomm Lousalome doktordam sonraki süreçte oldu iki hafta bir MR sonucumuz çıksın sonuç için gittiğimde konuşacağım doktorla. Birşey yapıyorken olmuyor otururken mesala ya da yürürken geçen mama sandalyesinde duruyordu o zaman olmuştu.
Sbh38 Aynı problemi bizde yaşıyoruz hafta içi doktora götüreceğim ancak endişelendim baya sizin sonuçlarınız nasıl çıktı acaba ?