Minikkuzum1999 Kızlar elektrikli dikey Süpürge aldım 2 ay oluyor bugün evi Süpürgeye verdiğim yerde durdu kendiliğinden çalışmıyor 2 yıl garantili yarına servisi arasam gelir bakarlar mi acaba
Evaninanasi Minikkuzum1999 garantisi varsa almak zorundalar. Benim dyson’du. Garantisinin bitmesine 4 ay kala bozuldu. Gönderdim, yapamamışlar. 0 ürün gönderdiler çünkü garanti süresince olan bir şey ve benim suçum değildi 🤷🏻♀️
Evaninanasi Minikkuzum1999 ama direk gelip bakmayabiliyorlar sanırım. Yaşadığınız yere bağlı. Yaşadığınız yerde servis varsa gelip alıp, yapıp sonra geri getirebilirler. Yoksa da kargo ile işliyor süreç. Hangi marka? Markanın bulunduğunuz yerde direk servisi var mı?
Evaninanasi Minikkuzum1999 alırlar tabii almak zorundalar. Ürünün faturasını elinizde veya varsa telefonunuzda bulundurmanız gerekiyor ama.
Minikkuzum1999 Evaninanasi flavel Arçelik canım bulunduğumuz il de var gözüküyor internetten baktım şimdi
Evaninanasi Minikkuzum1999 aynen işinize yarayacak olan şey fatura. Onu isteyecekler sizden. Arçeliğin servisi her yerde var diye biliyorum zaten o konuda sorun yaşamazsınız. Yarın arayıp görüşürseniz yardımcı olurlar
Minikkuzum1999 Evaninanasi çok teşekkür ederim yorumunuz için bir an korkmuştum almazlar diye çünkü hiç birşeyi yoktu süpürdüm yerde sesi tuhaf oldu sonra durdu