Barandilan Hanımlar 13 aylık oğlum var günde tek uyku yapmaya başladı akşam da yastığa başını koyar koymaz ağlamaya başlıyor çıldırıyo resmen ayakta sallayarak uyutuyorum bu arada
elisa2705 Barandilan 14.5 aylık benimkide bazen 1 uyku bazen 2 uyku yapıyor ama aşırı fazla uyanık kalıyor hiç uyumak istemiyor hep zorla uyuyor resmen :( sizinki en fazla kaç saat uyanık kalıyor acaba
elisa2705 Barandilan 8.9 saat uyanık kalıyor yani dimi şaka gibi bizimki de öle 2 de yatıp 3.30 ta kalktı daha da uyumadı bu kadar çok uykusuz kalmaları normel mi sizce ya
Barandilan elisa2705 vallahi bence değil n’oluyo bu çocuklara zaten anlam veremiyorum zaten ağlamasa yine sorun yok uykusu var yani belli gözlerinin altı kıpkırmızı ama uyumuyor vallahi 1 den 9.30 a kadar ayaktaydı inanın uyuturlen bile çok zorlandım
elisa2705 Barandilan Benimde aynı bu sefer yorgunluktan uyuyamıyorlar bu uyku problemi beni bitirdi :(
elisa2705 Barandilan Yani doktora gitmeyi bile düşünüyorum ama bu sefer doktor 2 yasa kadar düzenli bi uyku bekleme demişti daha önce bana birsey yapacağını sanmıyorum ama 8 9 saat nasıl bi bebek uyanık kalır aklım almıyor ..