aybala1 Kızlar üç aylık bir kızım var doğduğundan beri emmiyor hep sağıp vermek zorunda kalıyorum ve manuel sağıyorum. Bu ara artık sütüm yetmiyor mama vereyim diyorum mamayı istemiyor ağlıyor. Zorla içirirsem de kusuyor. Napacağım bana akıl verin 😭
gulayseomer Soğanı küp küp doğra güzel yağda kavur üzerine yumurta kır ye çok güzel süt yapar mama olarak da hip kullan doktorumuz öyle demişti ilk 1 ay mama kullandım meme ile karışık sütüm gelince kestim
aybala1 gulayseomer Hamilelikte yumurtadan tiksindim hala da yiyemiyorum maalesef . Mama olarak sma comfort kullanıyoruz daha önce optipro da kullandık genel anlamda mama istemiyor. 😭
duygu124 gulayseomer sütünüz nasıl geldi peki kendiliğinden mi bunun için birsey yaptınız mı suan bende aynı durumdayım hipp kullanıyorum mama olarakta..
Ardenaden Bedtlak al havalar cok sicak dha fazla su icmn lazm 3 icince sutum az 4 5 icrrsem bi gunde sutum dha iyi oluyor
aybala1 Ardenaden Bestlak içiyorum ama ilk zamanlarda faydası oluyordu şimdi olmuyor. Su meselesine gelince tam 3 oluyor mudur bilmiyorum bir dikkat edeyim ona teşekkür ederim 🙏🏻