Momtobe Selam kızlar bebeğim 25 günlük yüz üstü uyumayı çok seviyor ve uzunda uyuyor o şekilde. Gece hariç gündüz gözetimimde o şekilde yatırıyorum, gece de ne zaman yatırabilirim bilgisi olan varmı
goney Momtobe yüzüstü uyumak bebekler için riskli olduğu için bebeğiniz kendi dönebildiğinde yüzüstü uyuyabilir. Eğer rahatsız olursa zaten kendini döndürerek sırtüstü veya yana gelir.
ygmrln Momtobe kendini döndürebildipi zaman bizim ki 8 aylık civarıydı sırt üstü yatırıyordum kendi yüz üstü dönünce dokunmuyordum
nebiha Momtobe ben 2 aydan daha önceydi yüz. Üstü yatırdığımda şuan 3 aylık sırt üstü hiç uyuyamıyor ben de kendi gözetimimde gecede aynı şekilde zaten yanımda yatıyor yatağındada uyumuyor yüz üstü yatırıyorum ama şöyle kafasını sağa sola çevirebiliyor bebeğim rahat edemediğinde sürekli hareket ettirio rahatsız olduğunda sıkıntı yaşamadım
Momtobe goney şimdi de kafasını kendisi çeviriyor ama gece için kaç aylık olması lazım onu merak etmiştim gece risk alamam diye teşekkürler 🙏🏻
goney Momtobe benim kızım 6.5 aylık daha yeni kendi yüzüstü yatmaya başladı. Sizin bebeğiniz erken dönerse rahat edebilir :)
Momtobe nebiha evet benim kızım da kendi rahatsız olunca çeviriyor gözetimimde yine yapıyor herhangi bir çevirememe durumunda müdahale edeyim diye izliyorum 25 günlük çünkü daha ama gayet rahat yapıyor yinede gece için güvenemiyorum ya
Momtobe goney 1. Ay kontrolünde dr sordum yatırabilirsin yüz üst dedi çok rahat ediyor çeviryorda çünkü sadece korkuyordum ama 15 gündür yatıyor gecede öyle çok şükür uyanması bile azaldı 🫠
Gul-42 Momtobe tamam ıste yuzustu tek taraflı yatıyordur daha cok o yuzden dıyorum kafa yastıgıda alın sırt ustude yatırın
uzumyerkenboguluyodum Momtobe Merhaba eğer kafasını çevirebiliyorsa gece uyuyabilir o şekilde biz de 2 buçuk 3 aylıkken yüz üstü uyumaya başladık gündüzleri kafasını kendi döndürmeye başlayınca geceleri de o şekilde uyutmaya başladım