elifurassonur Hanımlar bebegim 1 aylık denize gidebilir miyiz sakıncası olur mu gitsem ne götürmem gerekir
sezer2022 elifurassonur ayyy 40ı çıkmadan millet dışarı çıkartmayın diyor bacım (gerçi biz çıkartıyorduk) ama denizi bilemedim 🙈 Google da 4 aydan sonra yazıyor
Eda6714 elifurassonur tabiki de gidebilirsiniz açık alan zaten bebeğinize şapka falan takarsınız güneşten korusanız yeter
elifurassonur sezer2022 :)) bizde şuan çıkmıyoruz 40 ı bekliyoruz normal çıkmak içinde denizi merak ettim açıkçası çünkü bazıları 2 aylikkende götürüyor
Eda6714 elifurassonur ayaklarını falan sokabilirsiniz vücudunu değil de bi 4 aylık falan olsaydı denize girerdi
Hurremsultan1 elifurassonur denize götür ama sokmazsın denize hem havası iyi gelir ben götürdüm 1 buçuk aylıktı ama
3kedili2bebekli elifurassonur denize sokmayın 6 aydan önce önerilmiyor 6. Ay asisindan sonra öneriliyor emziriyorsaniz bir emzirme örtüsü yoksa termos ve biberon yıkamak için içme suyu bir de mutlaka şemsiye tamamdır çadır varsa daha güzel olur