kedi0101 Annişler 2 aylık bebeişleriniz neler yapabiliyor gülüyor mu kafasını tutuyor mu beni evin için de gözlerinle takip ediyor ama yabancı birini pek aldırış etmiyor 36 haftalık doğdu
byzyldz kedi0101 sizi tanıyor ya size ilgisi daha çoktur mesela ben başkasına verince gözlerini yine bana çeviriyor zaten sizi takip edebiliyosa gülebiliyosa taklit etmeye çalışıyosa gelişimi yerinde demektir bu konuda youtubeda osman gönülalın detaylı çok güzel videoları var
biroglanannesii1 kedi0101 Canim bebekler tam gorme yetisini 3 aya kazanırlar yani şu an sizi bulanık görüyor zaten
Noname21 kedi0101 o kadarlık bebekler görme olarak çok gelişmemiştir Okadsrlık ken çıngırak oynuyordu sadece kalan zamanlarda bana yapışık şarkılar türküler hayvan sesleri
kedi0101 Teşekkür ederim annişler dediniz gibi Osman hocayı dinlemeye başladım çarşamba daha 8.haftaya giricez galiba ben bebeğimden herseyi fazla istiyorum oysaki deneyimsiz değilim 9 yaşında oğlum var onda hiç böyle takılmıyordum bunda herseye takılıyorum neden bilmiyorum