Melek-yelgel67 Dün2. Ay aşısini oldu oğlum ama günde 1 yada 2 kere kakasını yapardı ozmanda cıvıklık vardı ama şimdi günde 5 6 kez kaka yapiyo ve aşırı cıvık resmen ishal gibi aşıdan kaynaklı birseymi bu arada mama ile besleniyor ateşi yoj
Meryu Melek-yelgel67 bende çarşamba günü yaptırdım. Bugün 3 kez aynı şekilde yaptı normalde en fazla 2 kere yapardı.
Defnedilan34 Melek-yelgel67 bence normal değil neden ishal olsun ki bizde dün olduk 2 ay aşısını hiç öyle bi sorun olmadı yarında devam ederse doktora git bebek susuz kalabilir ishalden kaynaklı tedbirli olursunuz
Papatya_cea Melek-yelgel67 sizin bebeginzde sut ve sut urunlerine alerji olabalir. Basta fazla belirtisi yokturdur ama asi var olan alerjiyi ortaya cikarir bagisklk sistemini baskiladigi icin bnce bu yondende bi degerlendrme yapin
Melek-yelgel67 Meryu valla normalmi değilmi bu akşam altını değiştirdim 10dk sonra yine yaptı mesela birde 2 kere oldu bezin kenarlarinda yeşilimsi bir renkteydi kakasi
Melek-yelgel67 Selimveannesi doktor ishal için bir ilaç vermişti 8 saat arayla dün sabahtan beri onu kullaniyorum ama değişen birşey olmadı
Selimveannesi Melek-yelgel67 emiyorsa sürekli emzirin su da verin bebeğe dehidrasyona uğramasın. Bazı bebekler aşıya böyle tepki verebiliyor ama dediğim gibi yarına geçmezse mutlaka götürün
Hayat16 Melek-yelgel67 yeşil kaka iyi beslendiğini gösterir bildiğim kadarıyla . 2 gün önce biz de yaptırdık. Yapılan gün biraz huzursuzlandı. Calpol verdim yarım ölçek. Kakası bizimkinin yeşil oluyor arada.
Tgbh28 @Melek-yelgel67 yaa geçmiş olsun.. bizimde perşembe günü 2. Ay aşısı korkuyorum bende ishalde yapıyomuş ateş yapar diye biliyodum ben sadece Allahım yavrularımızı korusun 🤲🏻🌸
Melek-yelgel67 Selimveannesi emmiyor mama ile besleniyor su vermeye çalışıyorum ama içmiyor biberonla veriyorum diliyle itiyo biberonu
Melek-yelgel67 Papatya_cea anne sütü almıyor mama ile besleniyor cuma günü asi oldu 2 gündür böyle işgali nirmalmi ya su veriyorum icmiyo şimdi yine denedim yok midesini bulandirdi zorlayınca doktorun verdiği ilaç kusturuyo benim yaoabilicegik başka birşey varmı
Melek-yelgel67 Hayat16 ishal normalmi cuma günü aşı oldu doktor daha önce bir ilaç vermişti ishali için ama feci kusuyor o ilacı içince benim evde yapabilicegim bişey varmı ishali icin
Hayat16 Melek-yelgel67 aile hekimine ya da ulaşma imkanın varsa doktoruna sorsan daha iyi olur canım. Yanlış yönlendirmek istemem. Bizde şükür olmadı öyle