ikicocukluanis Buna gittimde su kadar kilo verdım dıyen varmı online diyette bazıları 250 300 arası fşyatları gayet de hesaplı geldı varmı boyle fıyata onerecgınız
kasimonbes ikicocukluanis diyetisyenhafizeogun ♥️ 2 kere gittim 2 sinde de kilo verdim öyle böyle kilolar değil hemde. Online diyet aylık paketi 2000 3 aylık paketi 3500 tl Şuan
UykuyaHasret_ ikicocukluanis ben emziriyorm online diyet yaptm 700-800 tl aylık ödemesi çokta memnun kaldm
Esrareyhan ikicocukluanis Eşimin arkadaşı diyetisyen canım 350 TL. 2 haftada bir liste değişikliği yapıyoruz grubumuz var gayet keyifli ilerliyoruz 1 ay önce başladım 6 kilo verdim şu 1 haftadır hiç uymuyorum bakalım yarın kaç kg çıkacağım😄
onefinemom ikicocukluanis Elif Ceyda Kaplan var Bursa’da , güncel ücretleri bilmiyorum ama hem çok tatlı hem çok ilgili
feriyanimmuhalebiyisevmedinzmi Netfitonline diyetisyenim çok memnunum fiyatı da aylık 750 tl. Yüz yüze diyetisyenler aylık 2-3 bin arası.
Esrareyhan UykuyaHasret_ kişisel hesabı varmış canım alanı ile ilgili paylaşımlar yapmıyormuş şimdilik yoğunluktan