nazlik Arkadaşlar ben doğum yapalı 1 hafta oldu PTT SGK e devlet nerelerden ne parası alınıyor bilmiyorum tam olarak. Almak istiyorum ne varsa hakkım olanı 😊 bilenler yardımcı olabilirmi
denizalismom nazlik o zaman ilk çocuk için 300 tl bir de emzirme ödemesi yatıyor 857 tl . Eğer eşiniz çalışıyorsa direk ona yatar emzirme ödeneği. Çocuk parası ise ptt den alabilirsiniz.
denizalismom nazlik o zaman ilk çocuk için 300 tl bir de emzirme ödemesi yatıyor 857 tl . Eğer eşiniz çalışıyorsa direk ona yatar emzirme ödeneği. Çocuk parası ise ptt den alabilirsiniz.
123aa Süt parasi alabilirsiniz 800 küsur bı para e devlette tanımlı banka hesabiniz yoksa PTT den kimliğinizle gidip sizin çekmeniz gerekiyor
biricik2602 123aa ben kızımda almadım hiç 1 buçuk yaşadı ne götürmem gerekiyor doğum belgesi falan mı yoksa sadece Kendi kimliğim ile gitsem alır mıyım normal doğum yaptım
123aa nazlik benim rapor param da vardı eşim gitti 5 yıl önce vermediler sadece süt parasını verirler mu bilmiyorum
nazlik denizalismom benim ikinci çocuk onun için para varmi. Birde eşime yatan para ne zmana jadar yatmış olur
nazlik denizalismom pttden direk benim mi almam lazim Birde eşime yatacak para için başvurması gerekir mi direk yatar mı takip edelim en son ne zamann yatmış olur
mrv__1234 nazlik biz sgk dan doğum parası alıyoruz, ben geçen yıl 7 bine yakın almıştım, diğer süt parasını çekmeye gitmedim 600 TL için ikizlerle sürünmek istemedim.
mrv__1234 nazlik tabi özel sektör farklı, doğum parası alıyor onlar belirli şartlar gerçekleşince, bizim kurum için geçerli söylediğim
denizalismom nazlik evet gidip ptt den alabilirsiniz. Hayır herhangi bir yere başvurmanıza gerek yok direk hesaba yatıyor. Doğumdan bir hafta 10 gün içinde yatar .
nazlik mrv__1234 sizin bu paranızı neden veriyorlar izin alınca maaştan kesiliyor onun yerine gibi mi düşünülüyor
irakm06 mrv__1234 çekmeye gitmenize gerek yok, alo 170 den arayıp banka hesabı tanımlatıp paranızı almadığınızı söylüyorsunuz, işleme alınıp banka hesabınıza para yatıyor