elat tulititultitay benim kızımda böyle oldu yüzünde de vardı doktora gittik egzama dedi alerjik olabilir genlerde yok ise dedi egzama karşıtı krem verdi kullanınca geçti çok şükür
Ucansupurge tulititultitay isilik gibi duruyor daha ince giydir sık sık yıka birde gül suyu ile sil. Gül suyu islige iyi geliyor
tulititultitay 40 günlük bebeğim böyle şeyler çıktı bazen sönüyor bazen bida çıkıyor sivilce gbi ucu beyaz doktora randevu aldım.sizce nedir bu
tulititultitay elat egzama böyle olur mu ki bilemedim bebeğinizde başka şikayet var mıydı yada diyet önerdi mi ?
elat tulititultitay yok hayır vücudu aynı sizin ki gibiydi yüzünde de vardı bir ay kontrol ü için gittiğimiz de annesi bebeğinin egzaması var dedi huzursuz eder durdurmaz dedi krem verdi onunla hafifledi kızarıyordu sizinki gibi
tulititultitay Eysar inş isiliktir ya gürültülü kaka vardı doktora götürdüm bide bi kaç kez mukus gördüm kakasında doktor bizi alerji bölümüne yönlendirdi randevu aldık..dünde bunlar çıkınca iyice panik oldum besin alerjisi mi diye..
tulititultitay tubasd henüz alerji doktoruna gitmedik çocuk doktoru yönlendirdi sadece ben bez tahlili istemiştim ama bir aylık bebeği yapılmaz dedi
tulititultitay pozitifanne06 yaaa gerçekten. Mi içimrahatladı biraz size de çok geçmiş olsun siz daha iyi anlarsınız ama benm de bebeğimde mukuslu ve gürültülü kaka var gazı çok nice üstüne bu döküntüleri görünce..🥹