Quldeeennn Sizde fiziksel mental ruhsal çöktünüzmü ben çöktüm Kızım söylesede ben heran işer mi acaba demekten gece ilerimi üşürmü dmeketen uykusuzum yorgunum bugün 6 günüm normale göre çok çok az kaka yaptı minik iç çamasırına bide tuvalete ama korkarak
Aptalllarsizi Quldeeennn büyük oğlumda çok zorluk yaşamıştım 1 buçuk yık kadar tuvalet eğitimi ile uğraştım oda korkudan ilk 5 gün boyunca kakasını yapmamıştı şimdi küçük oğlum tuvalete alıştı ama ansızın oldu bezini kendi açtı bende daha bağladım bugün 3 gün tuvaleti gelince gider yapar tek sorun kakasını yapmıyor oda 😂
gamgun Aptalllarsizi bzmki de kakayi beze yapyor ama tuvalete yapmiyor. Ciste sıkıntı ckarmadi pek fazla..ara ara kacaklar olsa da
Quldeeennn Aptalllarsizi 6 günüm inşallah alışır heran pes edecek gibiyim sabrım yok benim çocuğun suçu yok zamanla öğrenecek
Aptalllarsizi gamgun hayır o zaman bi anlamı kalmaz tuvalet eğitiminin benim oğlan 3 4 kez altına yaptı tuvalate gitmedi ilk defa bugün gitti kaka için korkudan kabız olmuştu bi sıçtı ki 😂😂