Kizarmisdondurma nnoktaa Bugün ben de tavada pattis kıyma ve makarna lütfen sebzeli makarnasını yaptım. Haftada 2 kere öğlen enginar yediriyorum. Bezelye ve havuçla buharda haşlayıp suyundan ekleyip bızlatıyorum. Ben asla yemem ama kızım seviyor. Çokta faydalı 🩵
DefneNil_ nnoktaa 4.5 yaşındaki kızıma taze fasulye pilav mercimek çorbası 😊 3.5 aylık kızıma anne sütü 😁❤
nnoktaa Kaan35 haşlanmış yumurta sarısı. Keçi peyniri. İkisi ezilip üzerine anne sütü. Çatalla ezilmiş üzerine azcık zeytinyağı damlatılmış yarım avokado 😬
nnoktaa coldplayy yok ya hu 😂 hazırladığım yemeğin üstüne ketçap mayonez misali anne sütü ekliyorum 😄
Erd_Zynp65 Kaan35 yumurtayı haşlayıp yoğurda katip yediriyorum sabah kahvaltısına bide yoğurtla muz katip veriyorum
Deletedmom_206 nnoktaa Köfte yanına mantarlı spagetti ve bol sarımsaklı cacık😁 Oğlana tabak hazırlamaya bayılıyorum 😁
Hollymolly Rio23 inan göz kararı ekliyorum. Ama çok sulu yapmamaya çalışıyorum doyurucu olsun diye. Hatta kemik suyu ile daha da besleyici olur
Rio23 Hollymolly Evet kemik suyu daha yararlı olur canım teşekkürler💐 Kendiniz hazırlıyorsunuz demi kemik suyunu..tanıdığım bazı anneler hazır alabiliyor ama güvenilirmi tereddütte kaldım
Hollymolly Rio23 ben hazır da kullanıyorum. Migros’tan kemsan ilikli kemik suyu kullanıyorum. Makarnalarına vs katıyorum hep. Makarna olarak da bonatelli markasının organik mercimek unu ile yapılan makarnalarını keşfettim bayıldım. Oğlum makarna aşığı en azından içim rahat yediricem çünkü baklagil yiyor aslında 😊azıcık pahalı ama olsun
Rio23 Hollymolly Aa banada fikir oldu bu..bende deneyeyim o makarnadan😊 kızım 9 aylık ama oda yiyebilir heralde ya..biz anneler yeterki çocugumuz yesin diye fiyatınada bakmayız..Kemik suyunuda bi araştırayım duruma göre.teşekkür ederim canım😊
Rio23 Hollymolly Yani evet verilebilir sonucta bu aylarda bakliyata başlanıyor diye biliyorum..bende vereyim yarın alıp😊👍💐
sevda05 Kaan35 merhabalar benim bebeğim de 7 ay 14 günlük benim ki de hicbirsey yemek istemiyor haşlanmış sebzeyi geçtim tatlı meyveyi bile yemiyor oguruyor hemen