Mommlk Kızlar bebeklerim 13 günlük 34. haftada doğdular premature bebekler.Son 2-3 gündür bağırsakları çok sesli çalışıyor sürekli ıkınıyorlar akşamları çok huzursuzlar ıkınmaktan kıpkırmızı oluyorlar her beslenme sonrası gazını çıkarıyorum ama hiç rahatlamıyorlar sanki kolik olabilirler
3kedili2bebekli Mommlk kolik veya alerjik bebek olabilirler annesi malesef erken doğan bebeklerde alerji çok görülüyor geçici bir alerji acilen doktora götür semptomları soyle eğer kolikse kiraz çekirdeği kemeri benim hayatımı kurtarmıştı resmen
twinsmomm2 Mommlk ikizlerimden biri aynı böyleydi sürekli kakası var gibi ıkınıyordu ama alerji kolik vs değildi aşırı gazlıydı sadece duş,masaj, yüzstü yatırma bı tek bunlar rahatlatıyordu.4. ayda bitmisti
ugrakyagiz Mommlk canim süt ve süt ürünleri yumurta diyetine başla mukuslu kaka gazlı bebek karın guruldamasi ıkınma zorlanma hepsi alerji belirtisi hemen bir çocuk doktorunla görüş
Mommlk 3kedili2bebekli laktoz intoleransı gibi bir durumdan bahsediyorsunuz değil mi bundan bende şüphe ettim çünkü kızlarımdan biri 4. günden beri ıkınıyor.