Feslegenkokusu Kızlar deliricem artık nolduysa bu çocuğa. 5 buçuk aylık bebeğim artık gece ister geç ister erken uyusun 5 -5 buçukta uyanıyor. Bu niye böyle oldu atak mıdır nedir
MoonCrystal Feslegenkokusu benimde öyle bir haftadır falan akşam uyku saatini mi degistirsem dedim ama yok sabah yine erkenden kalkacak diye tahmin ettim. Uyanınca tekrar uykuya geçirmeye çalışıyorum. Bu ara yan dönerek yatmayı seviyor elini tutup yan yatırarak uyutuyorum 1 saat falan daha uyuyor
sezeryanlaanneolunmazmis Feslegenkokusu hava aydınlandıgi gibi uyaniyorlar karartıcı fon perdeler alın
Prensesin_Annesi_ Feslegenkokusu Dönemsel sanırım o aylarda benim kızımda 4-5 arası kalkıyordu 1-2 daat sallıyorduk deliriyodum artık uykusuzluktan sonrasında düzeldi
Feslegenkokusu sezeryanlaanneolunmazmis ya normalde yine 7 -7 buçuk gibi uyanıp 9-10 gibi geri uyuyordu ne olduysa şu son 3 gündür böyle
ZeydsMom Feslegenkokusu bizimkide 6 da uyaniyor. Normalde bebekler erken kalkar havanin aydinlanmasiyla birlikte. Biyolojik saatla ilgili . Vucut uyaniyor. Doktor erken kalkmasinin iyi bisey oldugunu soyluyordu erken uyuyup erken uyanmak. Ama 5 birazcik daha erken sanki. Kacta uyuyor? Birde biz pencere guneslik yaptik.
moommyyy Feslegenkokusu benim bebeğim de o aylarda öyleydi. 6. Ayın sonlarına doğru geçti. 7.5 aylık şu an 7 gibi uyanıyor. Ben de çok zorlanıyordum o zamanlar. Kendi kendine geçti.
gulserguler Kızım 12 aylık bu sabah 6 da kalktı her sabah böyle 6 buçukta uyanır en geç .Akşam da 8 ile 9 arası uyuyor