Papatya-eylul88 Ucansupurge ben yine yaziyorum size🙈ilacla gectimi sivi birikmesi peki agriniz geçtimi ben mesela oturp kalkerken aciyor sizinde öylemiyfi
Aag Papatya-eylul88 1 doktor ameliyat dedi diye hemen masaya yatma😅 ameliyat işi ciddidir 2 3 doktora danışmak gerekir bence. Ben öyle yapıyorum he menisküs yırtığı bende var geçen arkadaşım anlattı kardeşine yapmışlar kuyruk yağı ile birşeyler. Geçmiş nasıl olduysa bilmiyorum kendi de hamile iken düşüp kaburga kemiklerini kırmıştı ona da yine kuyruk yağı ile farklı bir işlem yğatılar çok güzel kaynamıştı
Papatya-eylul88 Aag cok rica edicem ogrenebilirmisinz meniskus yirtigini kuyruk yagi ile ne yapmislar.cunku benim bebegime bakacak kimse yok Hastaneye bile zor gidiyorum.inanin ilaç gibi gelir bu bilgi bana cok rica ediyorum ogrenme sansiniz varmi
Aag Papatya-eylul88 “kardeşimin menisküs yırtığını tedavi etti. Romatizma vb ağrılara da iyi geliyor gece yatmadan sürüp streç ile sararak uygulanıyor.” Demişti
Papatya-eylul88 Aag kuyruk yagini dizine surdü streçle sardı uyudu dogrumu?yanlislik olmasin diye tehir ediyorum.hergun mü yapilmasi gerek acaba?bide eritiyormuyiz acaba direkt o sekildemi sariyoruz
kuzey-21 Papatya-eylul88 bilmiyorum ki nasıl iyileşiyor. Ama bunun çözümü egzersizmiş. Çok tanıdığım kişide egzersizle halletmiş. Eşim ne yazıkki doktorun lafıyla hemen ameliyatı kabuk edip oldu. Ankarada başka doktora gittiğimiz zaman önce egzersiz deneyip çözüm alamazsan ameliyat olsaydın dedi. Ameliyattan sonra zor iyileşiyor. Zaten ameliyat sonrasında da egzersiz veriyorlar.