alihamzahlas Bebeğim 2 aylık ne zaman bırakmamız gerekir kundağı ? Gündüz kundaksız uyutuyorum hemen uyandırıyor kendisini 🙁
uykusuzluklarinanasi alihamzahlas kendi vermişti sinyallerini. ne zaman uyutsam uyuduktan belli bi zaman sonra hemen kalkıyordu kundağını açınca geri uyuyordu böyle böyle bıraktım 4 ayına yakındı. 4 ayında tamamen bıraktık
balmom59 alihamzahlas kundakla devam et bazı bebekler 4 - 5. Aya kadar kundak ister Ben gündüzleri kundaklamıyorum ama geceleri kundaklıyorum 4 aylık Ayda bıraktım gündüz kundağını Bol bol egzersiz yaptır gün ççinde ki uyurken hareketlenmesin
prensesinannesi41 alihamzahlas kundak nasıl yapıyorsunuz nasıl duruyor benim bebeğim 23 günlük yapayım dedim kıyamet kopardı
alihamzahlas uykusuzluklarinanasi maşallah inşallah benimkinde kendi bırakır. Kendi kendini uyandırıyor sıpa 😁
alihamzahlas balmom59 gündüz bende kundak yapmamaya çalışıyorum ama uykuya çok geçemiyor hemen uyanıyor
alihamzahlas prensesinannesi41 ilk bende yapamıyordum annem öğretti. Yarım kundak yapıyorum ayakları açık sadece kollarını bağlıyorum yani