Canselben Duygularım çok karışık. Oğlum şuan 22 aylık. Aklımızda hiç yoktu adet gecikmesi üzerine test yaptım pozitif. İki çocuk anneleri nasıl geçiyor? Öğrenmek isterim
simseklivekalpli Canselben hayırlı olsun sağlıcakla gelsin. Kızımla oğlumun arası 31 ay. Yetmedi üçüncüyü bile dogurdum😁
gamtun Canselben kızım 2 buçuk yaşında 17 günlük de bir oğlum var bizede sürpriz oldu ikinci bebek kızım çok kıskanç aşırı huy değiştirdi bebek doğalı ona zarar veriyor hep asla ikisni bı odada bırakamıyorum zor kolay deil ama ilerde ikisi oynuycak bu günlerde geçecek inanıyorum 🥺😅
Seherbgs Canselben alakasız soru sorcam nasıl korunuyordunuz acaba 🙈 bende yeni doğum yaptım sayılır 40 ım çıkmak üzere korkuyorum bidaha gebe kalırsam diye
Canselben simseklivekalpli neredeyse aynı aralıkları olacak 🌸 helal olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Canselben gamtun maşallah Allah büyüyüp beraber oynadıklarını göstersin size 🥰 30 ay olacak araları inşallah kıskançlık olmaz
Canselben Seherbgs merhaba, 22 ay oldu doğum yapalı ovülasyon günlerinde ilişkiye girmiyordum geri çekilme bide, ya illa bi gün olacaktı ama bi altı ay veya bir sene daha uzak olsaydı iyi olacaktı