kadeeraktas Kizlar en iyi evde yapılabilecek lazer epilasyon cihazı nedir? Kullanıpta memnun kaldığınız var mı almayı düşünüyorum
Asyaveannesi04 kadeeraktas arkadaşım da var ama kendi kendine yapılan bir şey değil aşırı zor geliyormuş heleki genital de ben de dışarı da lazere gittim de rahat ettim
antabus123 Merhaba, ben braun kullanıyorum. Fakat ben yıllarca lazere gittim öncesinde. Yüzde yüz çözüm asla değil. Nerdeyse bitti ben de evden devam ederim dedim ayda yılda bir belki atış yapıyorum ama çok memnunum
kadeeraktas antabus123 braunun hangisini kullanıyorsunuz acaba hamilelikten önce bende gitmiştim lazere ama çocuktan sonra yeniledi tekrar
kadeeraktas Asyaveannesi04 ya dışarda yaptırma durumum yok bebeğime tek bakıyorum o yüzden evde kendim yapabileceğim birşey alsam daha iyi olucak
antabus123 Deletedmom_119 merhaba, ben hepsini denedim çünkü denemeniz gerek. Tek bi tiple bitmiyo imkansız. Yani 8 seans tarzı paketler asla bitirmez sadece uyutur. Hiç bi zaman da yüzde yüz bitmez. Ben yıllarca gittim istediğim kıvama yeni geldi. Geçen yıl hamilelik yüzünden yapamamıştım şimdi devam ediyorum kendim. Çocuktan asla vakit olmuyo uzun uzun yapmaya. Her duş sonrası yüzüme ve kol altıma uyguluyorum. Kararma olmadı bende
antabus123 kadeeraktas çocuktan sonra değildir o asla bitmez lazerde tüyler. Tüyler uyur yeniden süreci başlar. Bu sebeple evde kendi cihazınızla yapmak hep daha mantıklı hele de azaldıysa tüyler. Ben 2022 de almıştım braun hangisi olduğunu bilmiyorum inanın