ayac Merhaba anneler oğlum 3 ay 24 günlük bugün sünnet oldu. Burada sünnetle ilgili pek çok gönderi okudum hepsinde mutlaka krem vs sürülmüş ancak bizim doktorumuz krem sürmeyin kendisi iyileşsin dedi var mı bu şekilde hiçbir şey kullanmadan iyileşen?
hlymry ayac geçmiş olsun bizde krem falan kullanmadık sadece kantaron yağı sürmemizi söyledi doktorumuz
gzdehlal ayac benim oğlumda 19 günlükken sünnet doktorumuz ağrı kesici ve antibiyotiksiz sanırım onlar dışında hiçbir şey vermedi sadece yapışmasın diye temiz içerikli bir bebe yağı ile her altını aldığında yağ ile masaj yap geriye doğru dedi o kadar 10 gün o şekilde yaptık şu an 4 aylık olduk ve hiçbir sıkıntısı olmadı çok hızlı da iyileşti
zelalsahn ayac bizde 6 gün önce yani 3 ay 22 günlükken sünnet ettirdik pipi içi hep pişik olduğu için bize uyuşturucu krem ve 5.günden sonra kabuklaşma başladıktan sonra sürülecek krem verdi.siz antibiyotiği kaç gün kullandınız acaba
17_bar ayac bizde üç aylıkken olmuştuk ama krem kullanmıştık bi hafta kadar antibiyotik krem mikrop kapmasın diye bokuşu özellikle değmesin dedi doktor o yüzden krem vermişti
aliasaf2303 Bende oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum 5 aylık herhangi bi sıkıntı yasadınız mı sürec nasıldı canım
ayac aliasaf2303 Dün sünnet oldu ilk iki idrarında çok ağladı. Sonradan biraz daha iyidi. Eğer girebiliyorsanız cocuğun yanında girin en azından siz oyalayabiliyorunuz bize özel hastanede izin vermediler, çok ağlamıştı
hbbplt yemreninannesi bende 17 aylıkta yaptıracağım acaba nasıl geçti süreciniz ? Normal anestezi mi aldı nasıl oldu acaba bilgi verir misiniz süreçle alaakalı
dilekegegurel Biz oğlumu 1,5 aylıkken sünnet ettirdik. Doktor ertesi gün çağırdı ve pansumanını yaptı. Aynı şekilde 1 hafta boyunca bizimde yapmamızı istedi. Gazlı beze verdiği kremi sürüp üstüne koyup bezini kapattık çok şükür hızlıca iyileşti.
Alprslnemine 21 aylık yaptırdık sadece sprey verdi mikrop kapmasin diye kendim kantaron yağı kullandim.