Kızlar Pendik civarında güvenilir ve uygun fiyatları psikolojik hizmet veren doktor kurum vs var mı bütcem kısıtlı ve eşimden gizli gitmek istiyorum çok daraldım artık işin içinden çıkamıyorum. Boşanmayı düşünüyorum ama aslında evliliğimin yarısında birbirine aşık çifttik sonra çocuklar oldukça birlikte vakit geçirmek birbirimizle ilgilenmek sabretmek yavaşça azaldı ve bitti en azından bende bitti. Eşim normalde zor biri kendi akrabaları da diyor he nesi zor klasik kova burcu ve genetik bir sinirlilik hali var yani hem çene hem sinir ama suyuna gidip mide ve özelini memnun edincs benden alası ypk işte çocuklar olunca o işler olmuyor aksıyor kusurlu oluyor dam da agresif oldu e zaten bende sabır 0 uykusuzluk ev çocuklar tavan biri 3 yaş biri 9 aylık zaten tamamen ban muhtaç. Eşim her türlü desteği sağlıyor yıkar yedirir uyutur ama işte yetmiyor birde şu lohusa hormonları bende 1 seneden fazla sürüyor. Diğerinde tam bitti rahatladım derken hamile kaldım. Özetle herşey üst üste koyarak gidiyor eşime karşı hissim sadece sinir nefret hep aklımda kötü şeyler baya destek almam gerek bunu ona desem klasik ne gerek var olacak ve damga yiycem hiç gerek yok sessizce gidip gelmem hatta online yapmam gerek bu görüşmeleri