Nefessss Valla merak ediyorum hanımlar kızım 3 ay 26 günlük daha başlamadı dönmeye başlamış olması mı gerekirdi
Bereninannesi_ Nefessss 5 bucuk aylık hala dönmüyoruz. 3 aylık sizinki daha erken bence acele etmeyin
zeynep_yze Nefessss Her çocuk ayni olmuyor mesela kızım 5.ayında donmeye başlamıştı suan 3 ay 11 günlük oglum yeni yeni donmeye başladı
Mom567 Nefessss bizde 3 ay 26 günlüğüz 😍bizde de hala dönme yok kendini yana kaydırıyor ama dönmedi henüz
Kucukanne Hayır canım çok erken biz 4.5 aylıkken flan başladık komşumun kızı 7 aylık daha döbmüyo yani her bebeğim gelişimi farklı
Minikhayalim Ne kadar her bebeğin gelişimi farklı olsa da insan merakla bekliyor tabi hareketlenmesini her yeni öğrendiği şeyi 😍 Benim ki biraz hiperaktif bir bebek 2.5 aylıkken dönmeye başladı 😂
zynpgdkl Minikhayalim benimde merak ettiğim kızım 2 buçuk aylık ayaklarını yere verip kendini yana doğru itiyor dönme belirtisimi bazen yan yatırıyorum dönmeye çalışıyor gibi kendini iyice yana doğru çeviriyor sonra sinirleniyor..
Minikhayalim zynpgdkl ben hiç yan yatırmadım genelde hem düzdü başını yan çeviriyordum. Bir gün gece çok kıpırdandığını hissettim uyandı sandım. Bir baktım dönmeye başladı şok olmuştum 😂😂 genelde ilk baş ayaktan çeviriyorlar kendilerini
Portakal Nefessss her bebek Farklı net bir şey söyleyemeyiz mesela kızım 6aylıkken desteksiz rahat bir şekilde oturuyordu ama 7ayın sonunda dönmeye başladı
mcansum Nefessss canım normal 4 ayda zaten haff calsmalar baslıyor bacaklarını böle ayak ayak uste getirrek yardmcı olablrsn donusune ama tabi birazckta olsa cabasını gordukten sonra