cemilolabilirmi hibka23 YouTube da videosu vardı pipeti suya daldırıp arkasını anne eşiyle kapatıyor sonra çocuğa veriyor öyle öyle alışıyor ben bunu geç gördüm benim ki de 1 yaştan sonra öğrendi. Bilsem daha önce verirdim
hiralies cemilolabilirmi denedim benim cocuk dis cikarma evresinde oldugu icin ise yaramadi pipeti ısırıyor
tekbasimabakiyorum hibka23 ben ucunu memeye koydum hep memeyi emerken pipetten de su geliyordu eş zamanlı, o şekilde birkaç gün sonra öğrendi
1babyannesi hibka23 benim kızım 11 aylık 9.5 aylıkken kendi kendine öğrendi zmana bırakın onlar çok akıllılar
mematiii hibka23 canım ben şöyle öğrettin aynı postu açmıştım 1 yaşındayken aldım kızım suluk önce birtane pipetle suyu çel sonra diğer tarafını bebişin ağzına getir öyle öyle aşırı.Birde ben sulupun içine hava üflüyordum ozaman su yukarı çıkıyordu öylede içiyordu
Alikusunannesii hibka23 ay benim oğlum 26 aylıktı öğrendiğinde o kadar mutlu olmuştum ki önce pipetle kendim çektim sonra ona verdim öyle başlamıştı :)
Duriskonunannesiii hibka23 pipetin içine birkaç damla su olacak şekilde ters çevirdim sulugu ağzına damlayinca çekmeye başladı ,6 aylık bebeğime böyle ogrettim
tekbasimabakiyorum hibka23 işte normal emiyor ya, emerken silikon pipet ucunu memeye bastırdım memeyi çekerken pipetten su da geldi, sizinki de emiyorsa öyle öğrenir 🤣
EliS_ hibka23 6 aylıkran beri su bardağı ile veriyorum 8 aylık tan sonra öğrendi hiç pipet işine gitmedim şuan memnunjm 🤷♀️
hiralies hibka23 kiz seninki biberonla icoyormus en azindan benim 10 aylik veledim ne biberondan icmeyi biliyor nede pipetten icmeyi biliyor sisenin kapagini delip agzina fiskirtiyoruz yada bebek sularinin icinden cikan basligi takip siseyi sıkıp öyle agzina fiskirtiyoruz 😂😂
hibka23 hiralies yaaaa kıyamam yerim onu ben 😂😂 aslında biberon kolaylarına geliyor niye istemediyse 😂
ikiaslanannesi kolonyalimendil valla ben bir baktım çekiyor çok şaşırdım. Bende o kadar çabaladım yapmadı