Meret Arkadaşlar korunmadik 5 gündür. Yaklaşık 2 gündür de kasiklarimda agri var nedeni ne olabilir sizce. Bir de bu hamilelik testini adet gününden önce yapınca da çıkar mı?
linosko1 Meret daha once hamilelik olmadi mi? Kasık agrisi gebelik belirtisi de olabilir adet oncesi belirti de. Erken gebelik testinde adet oncesi cikabilir varsa.
Meret linosko1 Daha önce oldu gebelik evet.Adetim 6 gün gecikmisti ve ben hala hiç aklıma bile gelmemişti.belirti sadece göğsümü sızlıyordu.
Elfgrn Meret İmkansız hamilelik belirtisi ve sonucu için. Şüpheli ilişkinin üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım sonuç için yani 5. Günden hesaplayın 12 gün olunca en az test yapın çıkacaktır sonucu
lAmMelodi Zeliff Aslında değil ben tek ilişki de hamile kaldım o günden sürekli kasık ağrısı yaşadım meger belirtiymis.
Meret Zeliff Baana da coook erken gibi geliyor ama .bu kasik ağrısı kafama takıldı bi dr.girmekte fayda var
Meret lAmMelodi Ağrı peki böle ne adet ağrısı ne üşütme kasik ağrısı değişik bisey .ve bazen oluyo bazen geçiyor degilmi
Meret lAmMelodi iste ilkinde bende hiç agri faln olmadı göğsüm hassaslasmisti şimdi kasik ağrısı olunca emin olamadım acaba diye düşünmeye başladım