Gakkoyenge Bebeğim 10 aylık memlekette hep yerde yattı yaklaşık 1.5 ay kadar eve geldik beşiğinde uyuyamıyor sürekli dönüyor zaten çarptıkça uyanıyor uyandıkça sinir oluyor ağlıyor netten baktım park beşiğin daha büyüğü yok gibi öneriniz var mı ?
Myrtle Gakkoyenge elele bonte benim 70×120. 3 aylik kizima epey buyuk icinde minicik kaliyor. Sizin olculeri kac ki 🤔
bakkalemzigi Gakkoyenge yere sıfır Montessori yatak alabilirsiniz bizimki de park beşikte çok dönüyor bir de sıcaklıyordu yatak gelene kadar yerde yatırdım bi süre
Asafsbn Gakkoyenge yerde yattıktan sonra park beşige almıştım bebeğimi her yatırmamda ağladı uyandı dönemedi rahat edemedi en son çare minder yaptırdım yerde yatıyor 😢
Miracinannesi_ Gakkoyenge 10 aylıkken bizimki de öyleydi döndükce carptikca uyanıyordu şimdi 16 aylik alisti artık o yüzden uyanmiyor susarsa falan uyanıyor
Myrtle Gakkoyenge ben de uzun sure kullansin diye almistim ondan sordum 🤔. Yorumlara ben de bakayim 🤔
Gakkoyenge Myrtle eğer yerde yatırmazsan bir sorun olacağını sanmıyorum benim mecburiyetten 1.5 ay kadar yerde yattı ona alıştı
Minel-inannesi Gakkoyenge tekrar yer yatagi yapabilirsiniz. O rahat döne döne yatmaya alisinca kisitli alandan rahatsiz oluyolar. Butceniz elveriyosa Montessori yataklardan bakabilirsiniz. “ Mamma Playard Plus Güvenli Bebek Ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Parkı 125×125 ” diye gogilda aratip bu tarz bi oyun alani icine yatak alip yatirabilirsiniz.
Gakkoyenge Minel-inannesi Montessori yataktan düşer mi ? Ondan korkuyorum sürekli ayağa kalkıyor yoksa onu bende düşünüyorum
Adenkom Benim kızımda o aylarda park beşiğe sığamayıp sürekli uyanıyordu bi müddet yanıma aldım bu seferde düşecek biz çarpıcaz diye korkmaktan ben uyuyamadım yatağına geri koydum, biraz direndi ama alıştı sonra 18aylık hala aynı beşikte çok rahat sığıyor
Gakkoyenge Adenkom evet sürekli uyanıyor sürekli indir bindir kollarım ağrıyor kaç gün sürdü alışması?
Gakkoyenge zeyaslmel 1.5 ay kadar yerde yatırmak zorunda kaldığım için ona alıştı yoksa 8. Ayında sığıyordu çok fazla dönüyor döndükçe çarpıyor çarptıkça ağlıyor uyanıyor yani sizde 1.5 ay kadar yerde yatırsaydınız sizdede olurdu şu an mesela hep benimle yatıyor ne kadar istemesemde
zeyaslmel Gakkoyenge nasıl bir anlatım şekli ozaman düzgün yazın rahata alıştığı için park beşik dar geliyor yazın sığmıyor ne 🤦♀️hem yazınız tuhaf hemde üstten üstten konuşuyorsunuz ne kadar tuhaf insanlarsınız 😤
Minel-inannesi Gakkoyenge yere 0 olanlara ufak tekerler takip önünde bariyer olanlardan alabilirsiniz. Alisana kadarlik yatagin etrafina yastik yorgan serebilirsiniz
Gakkoyenge Minel-inannesi baya baktım aslında ama görsel atma şansınız var mı ? Hep tutunup düşücek gibi geliyor tam kafamda oturtamadım dediğiniz ürünü
Gakkoyenge zeyaslmel en üstte yazmışım zaten sorumu bu şekilde yazmışım siz nasıl anladınız acaba? 4 yaşındaki oğlum sığıyor nasıl sığmıyor diyen sizsiniz ay her neyse inanın tartışacak halim bile yok iyi günler diliyorummm
Sibtug zeyaslmel herkes sizin çocuğunuz gibi olmayabilir. Benim oğlum da 1,5 yaşına kadar anca yatabildi. Kimi çocuk dar alanı sevmez. Bu şekilde kadına yüklenmenizin bi anlamı yok.
Minel-inannesi Gakkoyenge Montessori bebek ve cocuk karyolasi unisex dogal ahsap yatak bacaksız olarak gogilda arayin çıkan gorsellerden bakabilirsiniz