iremaydmr Kızlar emziriyordum fakat mama takviyesi vermem gerek 2.5 aylık günde kaç kez vermem lazım saati yada belli miktarı varmı
Mekselinabyb iremaydmr merhaba ben 2 saatte bir veriyordum. Tabi bi süresi olurmu bilmem acıktığını hissetttiğim an yapıyordum mama 🙏
Myrtle iremaydmr emziriyorum 3 4 kez veriyorum. 90 cc iciyo 2. Bucuk aydan beri. 3 aylik simdi. 13.00 19.00 23.00 05.00 civarlari. Uyuyup uyanmasina gore ☺️
mercanb iremaydmr 3 aylık bizimki de çok fena red yaşıyorum onu aşmak için yoruldum sütüm azaldı biraz ben emziriyorum gün boyu akşam üstüne doğru sütüm azalıyor hissediyorum doymuyor o sıra da 60 ml veriyorum bakıyorum sakinleşmiyor 30 daha yapıp tekrar emzirme ile devam ediyorum 1 kez veriyorum ama mutlaka önceden emzirin sütünüz iyice gitmesin bugün doktorum da söyledi emdiği kadar süt üretir vücut diye
Miracinannesi_ iremaydmr Emzirmiyorsan 3 saatte bir 90 cc vermen yeterli. Ben sabah öğlen bir de akşam uyuturken veriyordum o zamanlar sutunun durumuna bağlı benim günün bazı saatlerinde az geliyordu sütüm o zamanlar mama veriyordum
Myrtle iremaydmr hastanede kasik biberonla veriyolardi onu deneyin isterseniz, bizde de biberona alisiyo memeyi mi istemiyor bu aralar memeye gelince agliyor. Avent 3 numara kullaniyorum biberonu. Lansinoh var onda da boguluyor. Ne yapcagimi sasirdim 🤔
aysoshh mercanb merhaba bende aynı durumdayım kızım 3 aylık sütüm az kızım sol göğsümü emdi hep sağ göğsümü asla emmiyor ağlıyordu emmediği için sağda süt bitti sadece sol göğüsle devam ediyorum gün içinde bir kaç kez da mama veriyorum bende 60 yapıyorum doymazsa 30 daha veriyorum ama çok kusuyor sizde de kusma var mı kilosu kaç bide
yarenelsa aysoshh Bizde miktar olarak çok fazla kusma olmuyor. Hangi mamayı kullanıyorsunuz belki ağır geliyor olabilir
mercanb aysoshh 5.700 kilosu kusma yok ben keçi sütlü aldım mamayı e bebekten çok korkarak verdim ama bişey olmadı şükür kusuyorsa reflü olabilir mamayı doktorunuza sorup değiştirin bence ben diğer kızım da yaşadım kusma sorunu reflü vardı ama onun
yarenelsa 2,5 aylık kızım günde 2-3 kez veriyorum eğer hiç uyumazsa 4 bile olabiliyor. Her zaman öncesinde meme veriyorum ardından eğer doymadığını hissedersem 60cc mama veriyorum.
aysoshh mercanb Keçi sütlü golden goat bende denedim gaz kabızlık yaptı devlette görürdüm özelede götürdüm foto gösterdim normal diyorlar geçer diyorlar başka bişey yok 😓
mercanb aysoshh kusma evet bazen hiç bi sebep yokken oluyor ilk başlarda reflü dediler reflü geçmiştir dediler ama kızım 5 aylık olana kadar kusmuştu ama geçiyor ek gıdaya falan geçince düzeliyor ben keçi sütlü mama hakkın da hep böyle şeyler okudum ama sanki benim kızımı da o rahatlattı gibi gaz konusun da