ttrck Erva2alya geçen hafta geçirdi oğlum 9 aylık zinco şurup forbiome prebiyotik arginin ile 3 günde atlattık şükür
Erva2alya Ozgeruya ne kadar sürede geçti ishal vs ilac fln verildi mi çok korkuyorum sizfede pozitif geldimi adeno kaka tahlilinde
Ozgeruya Erva2alya bizde baştan kulak ve boğaz enfeksiyonu oldu daha sonra ishal başladi karın ağrısınla ateş vs. Aslında testi yapılmadı ama kakada enfeksiyon çıktı doktorumuz adenovirüs dedi 1 hafta hastanede yattık
Ozgeruya Erva2alya amin gerçekten zor toparladık kulak ve boğazı düzeltmeye çalıştık bağırsaklar bozuldu orayı düzeltsek kulaklar geçmedi yavrum baya canı yandı hep serum verdiler. Kulak akmaya başladı daha sonra ağırdı hep
Erva2alya ttrck bize zinco yazmadı georal enterogermina kids ve tribudat verdi ins fayda eder acil devlet hast verdi neler yedirdiniz serum vs aldınız.mi bize serum vs de takılmadı
ttrck Erva2alya yok serum felan almadık bol bol emzirmeye çalıştım önümde dışında ek gıdaya devam ettim takviyeleri dışında calpol verdim ağrısı olduğu için 6 saatte bir o kadar
Erva2alya tekbasimabakiyorum serum vs aldınız mı bizede georal enterogermina kids ve tribudat verdi Dr ishali açık renk ve köpük köpük sizinde böyle miydi
tekbasimabakiyorum Erva2alya evet, serum almadık. Adenovirüs ellerini iyi çıkamayan kimselerden bulaşıyor, tuvalete girip çıkan vs. Küçük çocuklarla temas olduysa onlardan bulaşmıştır