yesoooo Hanımlar 10 aylık oğlum su içmiyor . Bardak, biberon, pipetli suluk, çay kaşığı bütün yöntemleri deniyorum ağzına su değdiği an çığlık atıyor. az içtiği için sadece sabah çişini yaptı. Böbreğinde taş var bol bol su içmesi lazım neler yapabilirim
[silindi] yesoooo sulugunun içine renkli buz küpleri alin ama dondurmayın ,veya çilek gibi meyveler atıp meyve suyu diyebilirsiniz belki icer
Miracinannesi_ yesoooo meyve suyu pipetleriyle denediniz mi ben öyle icirmistim pipetli suluklarin kimisinin pipeti kalın oluyor mesela wee babynin ki kalın bebegim onunla içerken boğulacak gibi oluyordu sonra bebedorun sportif sulugunu aldım onu sevdi. Ondan önce türlü türlü bardaklar denemistim yumusak uclu sert uclu vs
Miracinannesi_ yesoooo meyve suyu pipetiyle içerse muchkinin sulugunu tavsiye ederim içinde boğulmayı önleyici aparati da var
gulten01 yesoooo selamlar benimde bebeğim 11 aylık asla suyu seven bir bebek olmadı anne sütü alıyor fakat şu sıcakta suyun yeri farklı demi ama yok bende sizin gibi neler neler aldım denedim ama benim zorumla elimde su ile geziyorum şimdi Bir tık daha iyi ama asla yeterli değil doktora da danıştım anne sütü aldığı için vs dedi ama ek gıda alıyor bende şöyle bir yöntem buldum kendimce su az içtiği için yoğurdu seviyor suyunu fazla koyup ayran yapıyorum öyle içiriyorum şeftali ya da mevsim meyvelerini smoothide suyla karıştırıp içecek yapıyorum ama genelinde su daha fazla koyuyorum vücudu sıvısız kalmasın diye sizde denemek istersiniz belki bunları keyifle içiyor
yesoooo gulten01 daha demin yorumunusu okuyup hemen denedim yok içmiyor çok yoruldum bu konuda ağlayacak duruma geldim evde bir sürü suluk biberon oldu teşekkür ederim çok sağolun