pinko_ Kızlar benim gibi olan var mı haftanın 3 günü yiyorum bu azaltmış halim bekarken her gün yapıp yerdim gecenin 2 sinde aklima gelse kalkar yaparım o derece bağımlıyım sigara gibi bisi benim için 😅😅
MiracAlpinveUmutunAnnesi pinko_ Ben hergun yiyebilirim hemde 3 öğün bıkmadan 😅 6 yaşındaki oğlum da çok seviyor çok baharatlı olduğu için sürekli yememeye çalışıyoruz ama yazarken bile ağzım sulandı
Battibalikyangider pinko_ ay çok canım çekti şuan yaa😂 benimki kuryelik yapıyor ek iş olarak ve buyuzden özellikle bu saatlerde cigkofte istediğimde getirene yazık soyleme ben gelirken getiririm diye diye beni vazgeçiriyor sonra da kendiside unutuyor🫥😂
Minel-inannesi pinko_ kısır, merco ve çiğköfte sevdamiz sorgulanamaz☺️ dogurmaya gitmeden onceki yasak saati baslamadan kombi yaltim🤣 22aylik kizim hepsini bayilarak yiyo😂😂
yasmiiina pinko_ hahaha tam yerken postu görmem 🤭 her akşam bebeğimi uyutup eşimin başının etini yerim çiğköfte söyleyelim diye 😁 haftada 3-4 gün yiyoruzdur sanırım kabul etse her gün bile yiyebilirim🤭
Bereninannesii34 Ayhh olsa da yesek hele diyetteyken insanın canı nasıl da çekiyo şööyle acılı ekşili 🫠
LaraCroft pinko_ ay nasıl yapıyorsunuz kolay mı tarif var mı? Ben bir kez denedim güzel oldu ama mutfak robotum çok zorlandı korkuyorum
_Goktugunannesi__ pinko_ Aynı ben eşim şuan dışarıda ben çifköfte al diyorum adam kıymalı makarna istiyor canım diyor😂