Yagmur1 Oğlum 10 aylık gece emmeye 3 4 kere kalkıyor siz ne zaman tamamen kestiniz uykusunda emzirmeyi veya mamayı çocuk doktoru daha erken dedi ama burada kesen çok anne okudum ben zaten geç uyuyor bide sürekli kalktığından uyuyamıyorum bende
Zarifokur Gzd-sari kestiim derken çocuk ağlıyor vermiyor musunuz basıl duruyor peki ağlaması yazık ya ağlayınca aç çocuk demek ki
Gzd-sari Zarifokur doktorum dahil olmak üzere buyuklerimizdende duyduğum sey gece beslenmesının cocuga hıc bır yararı olmadığı gıbı reflu gibi mide problemlerine yol açtığını duydum . Gece beslenmesi bebeğe yaramaz kg vs yapmaz aksine zararları vardır . Aç ağlıyor gözüyle bakmayacaksınız olaya . Emzik kullanıyoruz defalarca mama isteyen bir bebekde değildi zaten geceleri 1 kere ister oda sabaha karşı emzikle geciştirdik bu kadar .
Hulya61 Ya bende kesicem gece emmesini ama cesaret edemiyorum oğlum çok düşkün memeye. Bi kere denedim çığlık kıyamet koptu gecenin köründe. 13 aylık benim paşa da
Yagmur1 Hulya61 ayakta uyuyan bir bebek gece uyandı mı direk göğüsümü veriyorum sallamayayım diye oda ona alıştı ne yapacağımı şaşırdım
Humaahsen Surekli emzik mi verıyorsunuz yoksageceye saat 12de falan mı yatırıyorsunuz nasıl oluyor yani aglamıyor mu
Gzd-sari Yagmur1 mama kullanıyordum ağladıkca gece emzik verdim direndım mana vermemek ıcın zamanla alıstı zaten
Gzd-sari Zarifokur sabır önemli cocuklar bir düzene büyüklerden daha kolay alısıyor ben elim emziğin ustunde tık tık vura vura emziğe bi kaç gecede alıstı