acemiannegeldi Kızlar sinek ısırığı mı bu Valla gittikçe kızardı inşaAllah böcek falan değildir. Bıktım yemin ederim zaten huyluyum kaşıntı tutuyor direkt [https://mutluresim.com/images/2024/08/10/zWy5Gx.jpeg]
ZeydsMom acemiannegeldi sinek isirincada oluyor boyle . Alerjik reaksyon gosteriyor. Sineklerde de nasilsa farkliliklar var galiba. Ya bilmiyorum. Bende vardi cocukluktan hala devam ediyor. Simdi oglumda boyle oluyor.
acemiannegeldi Linaamom valla sinirim bozuluyo artık bize gelmeyip direkt ona gidiyor Allah korusun alerji olacak diye korkuyorum artık. Oturduğum evden çarşamba günü taşınıyorum gideceğim evde ev sahibi sineklik taktırmış Allahtan
senaayaz acemiannegeldi takipli doktorunuz varsa sorun bize doktorumuz önermişti bitkisel yağlı ama bebeğinizin alerjisi felan yoksa içeriğini okuyun
ZeydsMom acemiannegeldi onun kani tazee annesi. Bizim evdede bi tek benimle bebegime dokunuyor esime yaklasmiyorlar bile. 😄
Linaamom acemiannegeldi benim kızımın da ayaklarını hep yemiş çocukların kanı daha tatlı geliyor 😟bize hiç uğramamış çünkü 😁iyi bari canım sineklik olayı iyi olmuş
acemiannegeldi ZeydsMom eşime sinek gelse bile hissetmez fosur fosur uyuduğu için yanından bizi alıp götürseler duymaz 😂😂😂