Hoppilibilaylommm Kızlar vajina bölgem çok kaşınıyor afedersinz kaşıdıktan sonra yanma oluyor ve akıntım çok fazla neden acaba başına gelen var mı
Ikrazumra19 Hoppilibilaylommm buyuk ihtimalle mantar tek cozumu ilac tedavisi doktora gidin mutlaka tahlil yaptirin
PnarYektaA Hoppilibilaylommm vajina mantarı olmuş olabilirsiniz ilerlemeden doktora görünün inşallah öyle değildir çok kötü bir şey Allah kimseye yaşatmasın yeni evliyken başıma gelmişti çok kötüydü
PnarYektaA Hoppilibilaylommm yok tahlil yapmıyor ilaç veriyor kullanınca 1 hafta gibi bir süreçte geçiyor aynısı görümcemin başına geldi onun ki çok ilerlemişti yürüyemez hale geldi 1 ayda anca geçti dikkat etmek lazım
Sarisin Hoppilibilaylommm Mantar olmuş muhtemelen. Elma sirkesi ile yıkamak kaşıntıyı alıyo diye okumuştum denemedim ama ben sağlık ocağı doktoruna ilaç yazdırmıştım travazol çok iyi geliyor.
Zerr Mantardır büyük ihtimalle Wc den sonra iyice kurulan Sık sık çamaşırını değiştir doktora görünmelisin, ilaçla geçer. Eğer kaşıntıyı alazltmak istersen ben bebeğimin pişik kremi sudocream kullanmıştım 😬 geçmiş olsun