rabis53 2 aylık bebeğimde mukuslu gürültülü kaka, kan yok, pişik, huzursuzluk gaz var çok az kaşında döküntü var egzama yok. diyet başlamalı mıyım
amseay rabis53 benim bebeğime de 4-5 aylıkken aynısı oldu karnında egzama oluştu iki üç kere kan mukuslu kaka gördüm alerji doktoruna gittim iki hafta süt diyeti uygulamamı istediler süt ve süt içeren hiç bir besin tüketmedim ve bir krem verdiler onu kullandım iki hafta içinde geçti bende iki hafta sonra eski düzenime döndüm biz çabuk toparladık çok şükür inşallah sizde hemen toparlarsınız korkmanıza gerek yok tamamen alerjiden kaynaklanıyor alerji doktoruna giderseniz sizi daha iyi yönlendireceklerdir çok geçmiş olsun
Momsy rabis53 aynı durumu bizde yaşıyoruz bizde ek olarak egzamada vardı. Ben diyete başladım egzamaları kremden mi diyetten mi bilmiyorum ama geçti çok şükür. Bu hafta diyeti biraz aç demişti doktorumuz ama huysuzlanmaya ve gazı artmaya başlayınca bugün yeniden başladım diyete 2 hafta
amseay rabis53 sütünüz azalmaz telaşlanmayın bol su meyve sebzeler ile sütünüz daha çok artar bol bol yeşillik tüketin su için bunlar sütte asla azaltma yapmaz içiniz rahat olsun