barisinannesi35 Merhabalar arkadaşlar 🌸 Ay rutin lere o kadar alışmışız ki instagram olmayınca olmuyor gibi.. Vpn yüklem emek için direniyorum 🙈 aranızda uygulamayı yükleyip instagramı kullanan var mı acaba? Güvenilir mı?
Rabia_annesi barisinannesi35 VPN tehlikeli güvenli değil diyorlar o yüzden hiç bakmıyorum hesabın falan çalınıyor orda diyorlar
1prensesannesi1 barisinannesi35 vpn siz giriyorum. Geçen biri yazmıştı burda wifi ayarlarını değiştirdikten sonra giriliyor diye. Denedim oldu o şekilde kullanıyorum. VPN güvenli dğeil diye biliyorum
1prensesannesi1 nisanu telefondan wifi ayarlarına girdim. Bağlı olduğum wifi ye girdim. Sayaçlı sayaçsız yazıyordu ve sayaçlıdaydı. Onu sayaçsız yaptım, DNS yi de 8.8.4.4 yaptım girdi Ikiprensesannesi23 utkummm
alisinannesi17 WiFi ayarlarında mac diye bisey var şimdi onu degistirdim ve girdi ama güvenlikli mi o da bilmiyorum
birprensesanesi barisinannesi35 vpn indirdim faturam baya yüksek geldi sildim hemen inşallah dahada çıkmaz
Cicektebenimcicekligunlerde Nursensglk 😱 Hesabı çalinanlar veya vbn mobil veride fatura yüksek gelenler oluyormuş. Girmiyorum aramıyorum da çocuklarla buraya zor bakıyorum.🙈😂