eslemtosss Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz bebeklerinize ? Bebeğim 2 haftalık monovit d verdi sağlık ocağı onu kullanıyoruz
aysenur28 eslemtosss pek içeriği temiz değil diye biliyorum onu, başlarda bizde kullanıyorduk ama değiştirdik ocean kullanıyoruz
haticerva06 eslemtosss kabızlık yapıyor kullanmanızı tavsiye etmem. Ben değiştirdim ocean kullanıYorum 400lük
tugce94 eslemtosss çocuk doktorumuz sağlık ocağınin verdiğinin yerine daha doğal içerikli olduğunu söylediği wellcare i önerdi günde bir fıs onu kullanıyoruz
Kbrbydk eslemtosss bebeğim 2 aylık bizde ona başlamıştık ama aşırı gaz ve huzursuzluk yaptı bıraktık.
nergizeysan Bizde başta monovit kullandık bi hafta sonra bebeğim kabız değilde kakasını yapamaz oldu ocean a geçtik 400 IU gayet iyi şimdi
nergizeysan eslemtosss bi fısfısı var bide damla şeklinde aparatı bar içinden ikiside çıkıyor fısfısı kullanıcaksan bebeğinin ağzına 1 fıs sıkıyosun eğer damla olanı kullanıcaksanda 3 damla bir fısfısı 3 damlaya tekabül ediyor üzerinde de yazıyor zaten vitaminin
eslemtosss nergizeysan evet üzerinde de öyle yazıyor ama yenidoğan dönemi için demi 3 damla geçerli 1 damla veriyorum şimdilik ben . Üzerinde 2 yaş ve üzeri 3 damla yazıyor