afraybars1 ecrineymen kendini sıktığı için aşı yerlerinde şişlik oldu ama öyle ya da böyle oldu o aşıları 😂
susunbebekuyuyo ecrineymen 5 yaşına girecek daha yaptırmadım 6 yaşa kadar yolu var astımı olduğu için ilk önce hedefimiz bağışıklığını düzenlemek bu sebeple yaptıramadım daha
ecrineymen afraybars1 hayırla saglıkla kolaylıkla bıze olsun yapanlara olsun inşallah ıkı kol ne bılım ıyı olır inşallah canım benım
ecrineymen myarenb sadece şişlık mı oldu canım kızarıklık falan oldu mu kollarda zaten ıkı kol oluyor muş beslı karma asısı oluyor Bor de kızamık kızamıkcık
ecrineymen susunbebekuyuyo anladım canım benim inşallah hayırla saglıkla kolaylıkla geçer kollarında bızde yatın yapacağız bakalım inşallah
antropologanne susunbebekuyuyo Merhaba, düzenli olarak sarımsak kürü vermeyi denedinizmi bagisikligi icin ?
ecrineymen antropologanne merhaba bana demedınız bn de yenı ogrendım verıyorum canım inşallah ıyı olur çocuklarımız için sarıösak kürünü kaç güne bır verıyoreunuz canım merak ettım ne kadar verıyoreunuz mesala
susunbebekuyuyo antropologanne keşke yese mucize bir kür ancak devamlı yemek istemiyor acı geliyor bu sebeple bronşit dönemlerinde çok az verebiliyorum 🥲 yaaa hindistan cevizi yağı demişsiniz öyle deneyeceğimmm 💘
ecrineymen antropologanne anladım canım allah razı olsun bn de sarımsak ince ince doğru yorum sonra bal katıyorum ıcıne 5 6 damla lımon verıyorum cocıklra su ile yutmaya calıstırıyorum canm bn de hafta da ıkı kere verıyorum
ecrineymen myarenb maşallah canım benım pekı yıne de agrı kesici ateş dusurucu calpol ya da dolven verdin mı canım
ecrineymen sek_kahve anladım canım benim sıze de bır hafta olmuş maşallah bızde allah kısmet ederse yarın gıdecegız
ecrineymen afraybars1 maşallah canım brnım benim bıze de hayırla saglıkla kolaylıkla inşallah canım brnım benim
antropologanne ecrineymen Amin hepimizden 🙏 Hindistancevizi yagi da eklerseniz tadi daha güzel oluyor yutmasida kolaylasiyor. Fikir olsun 🍀