Maviimom Kızlar temizlik ile karşınızdayım. Günlük rutin temizlikte neler yapıyorsunuz? Oda oda bitirip diğer odaya öyle mi geçersiniz. yoksa bütün odaları önce süpürüp sonra silme gibi mi ilerlersiniz birde neler yapıyorsunuz her gün mü yapıyorsunuz ?
Ashellinko Maviimom Hergün süpürüyorum bütün odaları. Koridorda be mutfakta halı yok bu yüzden günlük silerim süpürme bitince. Ama detay temizlikte oda oda yapıyorum önce bi odanın tozunu şıp itmesini silmesini yapıyorum sonra o odaya girmeyi yasaklıyorum 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Maviimom bana oda oda kolay geliyor. Neden, çünkü Her odayı kaldırdım diyelim, sonrasında üşendim mi yapmaktan vazgeçtim bütün odalar darmadağın kalacak. O yüzden oda oda yapmayı tercih ederim.
Dolores Maviimom oda oda yaparım. Toz alırım süpürüp silip çıkarım. Önce salon sonra odalar sonra mutfak en son koridor. Sonra da banyo tuvalet ve balkonlar. Genelde ben toz alıp topluyorum eşim de arkamdan süpürüp silip çıkıyor. Erkekler daha güzel süpürüyor kuvvetli oldukları için :)
Kizarmisdondurma Maviimom dikey süpürge kullandığımdan beri tüm odaları süpürüp sonra siliyorum. Kapat aç daha yorucu oluyor bence
jelibonnnn Maviimom Hergun mecbur süpürüp siliyorum küçüğüm emekliyor yerde birşey görmesin hemen ağıza atıyor. Günde iki üç açtığımda oluyor. Ben temizlik yaparken oda oda uapmak yerine heryeei süpürüyorum siliyorum toz alıyorum. Böyle daha kolay geliyor.
prensese Maviimom bu konuda kendimden müzdarimin evin en ücra köşesinden başlayarak ilerletiyorum temizliği asla yüzeysel temizlik yapmıyorum bi yeri dip köşe bitirip sonra sıradakine geçiyorum bu çok zorlayıcı ama ancak içim öyle rahat ediyo