gvnsmy Kızlar 23+4 haftalık hamileyim tetanoz aşısı olmadan önce çok hareketliydi bebeğim ama şuan hareketleri yok denecek derecede sizde olan var mı
Yigit_Yagiz_Moms gvnsmy avrupada yasaklandı hamileyken tetanoz aşısı yapılması. Bebekler üzerinde olumsuz etkileri saptanmış şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım ama bilemedik işte.
amansallagitsin gvnsmy hareket yavasligi ile ilgili doktor ile gorusmenis gerekir. Yani suana kadr ultrasynda doktor bi sknti gordu mu.
gvnsmy amansallagitsin geçen hafta gittim gayet iyiydi ve harketliydi birkaç gündür çok yoruluyorum dinleniyorum ama çok az hareketleri
amansallagitsin gvnsmy tatli birsey yiyin bakalim harktlencek mi. Siz dokunnca tepki veriyorum onada bakin baktnz hala yavs bi doktora gitmenzde fayda var. En azindan icinz rhtlar.
gvnsmy amansallagitsin çok şükür döndüğünü falan hissediyorum ama çok hareketli değil yinede yarın gidip baktracagım
gvnsmy Yigit_Yagiz_Moms çok haklısın bende araştırdım öyle etkileri varmış kıpır kıpır olan bebeğimin hareketleri aşıdan sonra azaldı şuan normale dönüyor ama ilk 3 gün yok gibiydi hareketleri keşke yapmasaydım
Yigit_Yagiz_Moms gvnsmy evet ben de çok pişmanım. Farkındaysan herkes bebeğim otizim mi acaba diye sürekli post açmaya başladılar. Anne karnındayken maruz kaldıkları ağır metaller onları otizme sürüklüyor
gvnsmy Yigit_Yagiz_Moms çok haklısın şuna o kadar yaygın ki otizim biz bile artık çocuklarımızın en ufak hareketlerinden şüpheleniyoruz